top of page

Sváteční Galavečer v amatérském stylu


Naši milí čtenáři. Jistě hoříte nedočkavostí, byť jste to sledovali sami v přímém přenosu. Všimli jsme si nějakých detailů, které stojí za zmínku? Kdo s kým se až moc přátelil? Kdo se popral a jaký k tomu měl důvod? Inu musíme uznat, že tahle snobská párty se odehrávala skoro v komorním duchu. Všichni se snažili chovat vcelku civilizovaně. Začněme napřed zajímavými dvojicemi. První kdo nám padl do oka byl francouzský princ Dominique a jeho novopečená manželka Aneta. Stále panují spekulace o tom, jak to s jejich svatbou vlastně bylo. Marně jsme v naší redakci hledali nějaké fotografie ze svatby, jediné co se k nám dostalo bylo svědectví, že nevěsta šla k oltáři s páskou přes oči. Zas tak škaredý však Dominique není! Tato rozkošná dvojice se od sebe ani na okamžik neodtrhla. Princezna Aneta se vydatně nacpávala muffiny, tudíž věříme, že je skutečně šťastně zamilovaná, nebo svůj žal zahání jídlem. Nebo možná jí za dva? To ukáže čas. Další zajímavou dvojicí byl korunní princ Nové Asie Lian Tai Xuantung, který se až nápadně přátelil s korunní princeznou Itálie, kterou je nechvalně proslulá Cornelia Napolitano. Nyní nenarážíme na mafiánské kořeny jejího rodu, nýbrž na opravdu hlučný rozchod s jejím ex. Xuantung se navzdory napětí, které panuje mezi západním světem a Novou Asií tvářil jako sluníčko, ale pokud bychom mohli poradit, v zájmu zachování světového míru si vyberte nějakou jinou dívku na randění, než tuhle megeru, co po svém expříteli sprostě křičela a házení talířů povýšila na sportovní disciplínu.


Teď už přejdeme na to, co vás zajímá nejvíce. Slosování a princezna Evelyn Amelia Schreave. Musíme ji pochválit za překrásné šaty a líčení. Jakmile vstoupila na pódium, vyrazila nám dech. Kdyby zůstala zticha, nejspíš bychom vzdychali obdivem i nadále. Nicméně její projev působil poněkud nejistě a místy se jí i zachvěl hlas. Když se chystala vylosovat reprezentanta provincie Fennley, klopýtla a málem se rozmázla na podlaze. To bychom ještě odpustili, však po zemi se válela spousta kabelů. Co už však odpustit nelze, je její projev jako takový. Nevíme, kdo napsal řeč princezny, každopádně by zasloužil padáka. Spíš to však vypadalo jako značně nepovedená improvizace. Na závěr slosování se snažila najít slova útěchy pro ty nevylosované.


"A Vy, kteří jste se do Selekce nedostali, nezoufejte. Ono zas tak není o moc stát."


Naprosto epická věta. Vypadá to, že veškeré vzdělání a kurzy řečnictví, které musela v minulosti podstoupit, se naprosto minuly účinkem. I ochotnické divadlo by dokázalo vyprodukovat důstojnější závěr. Zdá se, že princezna předtím, než vyšla na pódium, zkusila zahnat trému nějakým silnějším alkoholem. Jak jinak si vysvětlit takový přešlap? Navíc tohle není poprvé. V jednom z rozhovorů se dokonce nechala slyšet, že doufá, že Selekce občany "aspoň zabaví". To jako že se daňoví poplatníci nudí? Nebo snad doufá, že nepokoje a rebelské aktivity utichnou, protože budou všichni přikovaní k obrazovkám a napjatě sledovat, koho si nakonec princezna vybere? Kdo ví. Každopádně nemějte strach, co se týče jednotlivých kandidátů a kandidátek, je vskutku rozkošná sbírka exotů a v redakci právě sbíráme dostatek informací, abychom vám přinesli exkluzivní článek o vylosovaných zlatíčkách! Zůstaňte v dosahu, brzy se vám ozveme!

47 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page