top of page

Máte co vysvětlovat, pane králi!

Dámy a pánové, pokud se Vám naše dosavadní novinky zdály nemožné či až dokonce vymyšlené, tak tentokrát se bez infarktu či mrtvice neobejdete. Přinášíme totiž zprávy, které i nám samotným, vládcům všech drbů, nedaly dlouho spát. O co že se to jedná? O koho jiného, než o samotnou královskou rodinu!


A tentokrát to nebude nic o Selekci, přestože novinka na ni bude mít jistě veliký dopad. Zajímalo by nás, kolik lidí se po ošklivé pravdě sebere a hezky rychle odcestuje zpátky tam, odkud přišli, protože je to to nejrozumnější a nejlepší, co by mohli udělat!


Pojďme ihned k věci. Myslíme si, že nebudeme lhát, když napíšeme, že jsme nebyli jediní, kdo si kdy povšiml toho, že drahá princezna Evelyn se prostě ne a ne podobat své “matce“, královně Dianě. Diana, jakožto hnědooká bruneta, doopravdy vypadá úplně odlišně než mladá modrooká blonďatá princeznička. A kdo jiný má v rodině blonďaté vlasy? Samozřejmě, že pouze princezna Melanie!



Ano, čtete dobře, králova pokrevní sestra! Pokrevní sestra! To není něco, co by bylo přímo typické pro královskou rodinu, na rozdíl od pošahaných tyranů, jakým býval otec obou dětí. Že by je zrovna tohle poznamenalo na tolik, že spolu později v životě zplodili dceru, která právě teď hledá svou lásku v Selekci?


A jakže jsme se přesvědčili, že nám královská rodina celých těch, více než osmnáct let, lhala? Nedávno jeden z našich nejlepších a nejzkušenějších reportérů zachytil dívku, jejíž dědou byl úspěšný královský, dnes již bohužel mnoho let po smrti, doktor, který byl dle všeho u narození samotné princezny. Celý život prý držel jazyk za zuby, jak slíbil královské rodině, která mu na oplátku darovala nemalou sumu peněz. Jenže nemohl dovolit to, aby se o kruté pravdě nikdo nikdy nedozvěděl. Z toho důvodu údajně sepsal dopis, o kterém se zvídavá dívka nemohla nezmínit. Sice ho nikdo z nás osobně nečetl, ale kdo by mohl uvěřit tomu, že si vše pan doktor vymyslel? Zvlášť když si moc dobře pamatujeme, co je v tom zámku za bandu!


No, co si o tomto všem myslíte? Jste tak šokováni a znechuceni jako my? Jediné pozitivum na věci je to, že princezna Evelyn je jedináček, takže akci svých pravých rodičů nebude schopna znovu zrealizovat!


Váš traumatizovaný Illesk

45 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page