top of page

Nečekaný úder Rebelů


Vážení a milí čtenáři. Halloween je jistě sám o sobě tajemným obdobím plným falešné krve, kostlivců ve skříni a jiných odporností. Nicméně nedávná oslava tohoto svátku, který před mnoha lety přivedla zpět královna America, neskončila příliš pozitivně. Došlo k útoku maskovaných mužů na představitele monarchie. Někteří méně šťastní museli být po skončení tohoto incidentu převezeni na jednotku intenzivní péče a jejich život visí na vlásku. Není se tedy co divit, že královská rodina nejspíš velice dlouho žádný večírek v centru města neuspořádá. Bezpečností opatření v celém paláci jsou vytažena do extrémů a místo plesů či večírků se tak zahraniční hosté dočkali spíše komornější akce za zdmi paláce. Stezky odvahy.


Co nás však znepokojuje nejvíce, jsou jakési podivné zvěsti o údajné "nečisté krvi". Tato slova opakovaně zaznívala z řad rebelů, kteří přišli s jediným cílem. Zbavit se co největšího počtu členů královské rodiny našeho království. Naštěstí se jim tento záměr nevydařil. Zdá se, že jakási tajná odnož stoupenců rodu Illéa opět začíná prosazovat jejich nárok na trůn. Samozřejmě že představitelé rodu se od jakékoliv spojitosti s tímto útokem distancují. Co jiného by však tato hesla napsaná krví mohla znamenat?


Pro naše čtenáře tu máme ještě jednu zajímavou záhadu. Na stezce odvahy se nejeden účastník tohoto eventu skutečně pobavil. Prý se trošku strašilo, řešily se nějaké logické hádanky a jednou z disciplín bylo objevení fotografie našeho krále Neala z dob, kdy byl ještě malým princem. Představte si, že musíte prohledávat půdu paláce jen se svíčkou v ruce. Nacházíte spoustu prastarých předmětů a dáváte si sakra pozor kam šlapete, abyste se nepřizabili. To se spoustě lidí skutečně podařilo. Najít Nealovu fotku nebylo prý až tak složité. Avšak jeden nejmenovaný zdroj objevil ještě jednu záhadnou fotografii, kterou si odnesl, aby se o ni mohl podělit s naší redakcí a díky tomu i celým světem.


Nabízí se spousta otázek o koho by se mohlo jednat. Vzhledem ke stáří a kvalitě fotografie se tak nabízí spousta teorií. Korunka ve vlasech těhotné dámy naznačuje, že by se mohlo jednat o členku královského rodu. Že by se král Neal za svých mladých let spustil s některou ze zahraničních princezen? Je snad mezi aktuálními hosty jeho až doteď utajovaný potomek? Co když princezna Evelyn není jedináček? Má opravdu nárok na trůn a Selekci jako takovou? Jedno víme zcela jistě, na fotografii není královna Mira, neboť ta se v mládí pyšnila zrzavou hřívou. Nabízíme tak finanční odměnu každému, kdo přijde s informacemi objasňujícími původ této ženy.


Zůstaňte ve spojení, jakmile vyhrabeme další informace, nezapomeneme vám dát vědět. Přejeme krásný zbytek dne! Vaše redakce časopisu Illesk

23 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page