top of page

Selekce je na spadnutí a s ní i Palác


Drazí čtenáři, opravdu jsme se nezbláznili. Toto není žádný Halloweenský speciál. Tohle je smutná realita desátého ročníku Selekce. Vyslali jsme do terénu tým reportérů, aby zjistili co nejvíce informací o vybraných účastnících. Stálo to za to? Inu, stálo. Jsme si jisti, že získané informace ocení i naše výsost princezna Evelyn Schreave. Je nám jasné, že všichni selekčníci o sobě napsali do přihlašovacího formuláře jenom to nejlepší. Nicméně ten šokující hnus skrytý pod povrchem musí spatřit světlo světa. Jen ať princezna hezky ví s kým má tu čest! Zdroje informací jsou více či méně spolehlivé, ale na jejich přání samozřejmě zůstávají v utajení. Ale už vás nebudeme unavovat prázdnými žvásty. Tu je první člověk k rozebrání!


Holly Rose Green

Na první dojem byste řekli, že na tuto účastnici nejspíš nikdo nic nevyštrachá. Co jsme tak zjistili z výpovědí lidí, kteří ji osobně znají, jedná se o milou a přátelskou dívku. Jediná zajímavá informace se týká její babičky, která se údajně na stará kolena zbláznila a skončila v psychiatrickém ústavu poté, co se pokusila o sebevraždu. Zatím jsme nevypátrali co ji k tomu vedlo, spekuluje se o nešťastné lásce. Holly má mimochodem našlápnutou kariéru herečky a ty jak známo mají přecitlivělost a sklony k dramatu v krvi. Snad ta psychická labilita její babičky nebude dědičná.







Nadia Monroe Beckett

Jak jsme zjistili, Nadia je osobnost plná protikladů, nebo snad bychom mohli říct, holka, se kterou cloumají hormony a zažívá období vzdoru. Jestli něco opravdu miluje, je to vymetání večírků, soutěže v tom, kdo dokáže vypít víc a hlasitá zábava. Pracuje jako barmanka, takže se ani nedivíme, že si tahá práci domů. Prý to zašlo dokonce tak daleko, že na ni zanevřeli její vlastní rodiče. Údajně to nebylo jenom o její zálibě v pařbách, ale také přelétavým vztahům a jeden člověk nám potvrdil, že v tom hrály roli také drogy. Litujeme rodiče této ztracené duše, kteří se z žalu přidali k jakési podivné sektě.








Valentine Donta

Tohle je skutečná pecka. Víte, že Valentine strávil několik dní ve vazbě? Skutečně. Je podezřelý z distribuce a prodeje drog. Je vskutku zábavné, že ho sebrali jen chvíli předtím, než byl oficiálně vylosován jako účastník Selekce. Může být rád. Pro nedostatek důkazů a také proto, že během jízdy v policejním autě se stal majetkem Illéa, je aktuálně zproštěn viny. Palác mu poskytl dobrého právníka a snažil se celý tento nešťastný incident zamést pod koberec. Jestli tenhle nešťastník vyletí ze soutěže ihned po příjezdu, budete vědět proč!








Zachari Rodriguez

Když jsme pátrali po původu tohoto mladého muže, dostali jsme do nepříliš hezkých čtvrtí provincie Dominica. Slumy, chudoba, boj o přežití a takové ty věci co znáte z dokumentů a akčních filmů. Zachari vyrůstal v prostředí, kde se ním nikdo moc nemazlil a už vůbec ne jeho otec, který prý nešel pro ránu daleko. Není tak divu, že se Zachari našel ve vojenské kariéře. Jelikož byl vychováván v rodině, kde se nešlo pro ránu, nebo hnusné slovo daleko, není se čemu divit, že je v něm zakořeněna jakási forma agrese, která se prý projevuje na vojenských cvičeních. Více nám náš zdroj však odmítl prozradit. Je snad možné, že je Zachari násilnické povahy?








Alisha Jaime López

Také tato dívka údajně měla závažné problémy v rodině. Očití svědci spekulují o alkoholu a násilí páchaném na dětech. Otec Alishy dokonce skončil ve vězení, ale navzdory tomu se situace v rodině neuklidnila. Alisha kupodivu není se svou matkou vůbec v kontaktu a nevíme proč. Je za tím nejspíš velká hádka a když Alisha odešla, propadla její máma alkoholu. Pravděpodobně by nám víc řekl její bratr, který tuhle vypráskanou rodinku zavčasu opustil. Od Alishy její nejbližší zkrátka utíkají na míle daleko. Bratr Alishy dokonce pracuje jako strážce přímo v paláci, ale když jsme se jej zeptali na jeho sestru, odmítl se vyjádřit.








Luciana Mayfield

Luciana je, jak jsme zjistili, velice neobvyklá slečna se skutečně zajímavými zájmy. Miluje bojové sporty a zejména zápasení. Pokud máme být krutě upřímní, vzhledem k jejím studijním výsledkům jí asi ani nic jiného nezbývá. Ne každý může být génius. Co je na tom všem nejzajímavější, je fakt, že do Selekce se přihlásila kvůli prohrané sázce. Děkujeme pěkně. Kdy už si lidé přestanou dělat z tak vážné věci, jakou je Selekce dobrý den? Místo téhle divoženky jsme mohli mít zájemkyni, která má více v hlavě, než ve svalech a skutečně jí na princezně záleží! Navíc se prý vyjadřuje a chová jako buran. Další skvělá kandidátka!









George Daniel Hamersley

Asi si říkáte, co nám tenhle kovboj může nabídnout kromě hromady hnoje. Plusové body získává za vztah ke zvířátkům. Pokud tedy nejde o kojoty. Ty podle slov lidí, kteří jej osobně znají, střílí na potkání. Nechutně kruté, však je to také živá bytost! Když jsme pátrali po jeho motivaci k přihlášení do Selekce, doneslo se nám, že zažil bolestivý rozchod. Selekci tak využívá jako záminku jak na svou bývalou zapomenout. Inu, doporučili bychom spíše dobrého psychologa. Princezna si pozici tzv. "převozníka" nezaslouží. Jelikož jeho ex údajně dala téměř celé vesnici, přemýšlíme, jestli je George hloupý, nebo důvěřivý. Nepříliš dobré vlastnosti pro potenciálního manžela královny.









Daniel White

U Daniela jsme vyštrachali, že pokud hledáte věšák na šaty bez perspektivní kariéry, tak jste u něj na správné adrese. Nafotil reklamy pro obchodní řetězce s oblečením rozličné kvality. Co se týče svědectví jeho známých, kteří s nim měli v minulosti co do činění, tak tu zaznívá dost podstatné varování. Bere všechno. Totiž opravdu všechno, jestli nás chápete. S princeznou má tudíž společnou sexuální orientaci, nicméně z toho mála, co jsme slyšeli to nevypadá na spolehlivého člověka, který vydrží v dlouhodobém vztahu. Proč se tedy hlásil do Selekce? Princezna Evelyn by jistě byla zajímavý cíl na dlouhém seznamu exmilenek a exmilenců. Tohohle teda fakt ne!









Nina Bineti

Nina je nudná a nevýrazná, tudíž jsme na ni nedokázali vyhrabat nic moc zázračného. Píše pro časopis Luxurious Ends, což je obyčejný bulvár. Nemůžeme se dočkat, až tato mladá dáma dostane ochutnat vlastní medicínu. Těšíme se na nějaký přešlap. Pochází z Itálie, což nám potvrdil i zdroj z řad jejích známých. Je hodně vznětlivá a začne nadávat i když se na ni blbě podíváte. Až se budete chtít naučit nějaké peprné italské nadávky, víte za kým zajít. Další zdroj ji popsal jako podivína, který zaleze do svého brlohu s hromadou knih, aniž by se pak vůbec obtěžoval s hygienickými návyky. Však na co, když nemusí mezi lidi. Na budoucí královnu děsivá kombinace.










Manon Chantal Véronique Leclére

Tuhle influencerku nejspíš znáte. Cože je to influencer? Někdo komu dáte zadarmo propisku a on o ní natočí video, ve kterém ji vychválí do nebes. O Manon je známo, že má slušný počet sledujících. Naprosto popírají křivá obvinění o tom, že v minulosti doporučila lidem restaurace, které však ve skutečnosti stojí za prd, ba dokonce mají naprosto příšerné hygienické podmínky. Z jiného zdroje se nám doneslo, že Manon se vůbec nepodobá svému mladšímu já, neboť podstoupila ve svém věku už patnáct plastických operací. Doufejme, že se neutopí v Angelských vodách. Dávka botoxu v jejím obličeji by otrávila celé město.









Austin Gray

Austin je taková kombinace Luciany a Manon. Miluje focení před zrcadlem, hokej a budování svalové hmoty. O budování šedé kůry mozkové už nemůže být příliš řeč. Jak jinak si vysvětlit, že je prý nadšeným sběratelem porna? Tohle obvinění je velmi závažné, ale nejmenovaný svědek prý narazil u Austina doma na knihovnu doslova napěchovanou tímto materiálem. Raději nebudeme zmiňovat veškeré žánry, prý se to tam hemžilo ženami, homosexuálními muži i zvířaty. Zatím vám nemůžeme říct víc, ale v pátrání po pravdě míníme pokračovat i nadále. Z jeho fotek a podivných zálib začínáme tušit narcistickou poruchu osobnosti a závislost na tělesných radovánkách.










Theodore Asher van Linden

Theo pochází z početné rodiny. Je nadějným novinářem, neboť získal cenu za nejlepší investigativní zprávu. Podařilo se mu odhalit korupci na odboru dopravy jeho rodné provincie. Místo toho, aby vzal jistou práci v redakci se rozhodl podat přihlášku do Selekce a sedět doma na zadku a čekat, jestli to náhodou nevyjde. Doneslo se nám však, že jej žádné noviny zaměstnat ani nechtěly, neboť jeho článek byl plný výmyslů a polopravd a poškodil tak vážené jméno vedoucích pracovníků dopravního podniku. Není to poprvé co si začal ve článku vymýšlet a popustil uzdu své fantazii, aby se to dobře četlo. Tohle už však přehnal.









Betty Díaz

Co se týče Betty, tato nevinně vypadající dáma, má také svou strašidelnou stránku. Není lhářkou na rozdíl od jiných, ale vypadá to na závažnou psychickou poruchu. Očitý svědek vypověděl, že když se ocitl v jejím pokoji, byl zhrozen množstvím kreseb a malůvek, na kterých rozeznal obličej naší korunní princezny. Jeden obrázek dokonce znázorňoval Betty s Evelyn u oltáře, na kterém bylo krví napsáno "You are always mine". Také doma schraňuje všechny novinové články týkající se princezny a jednu ze svých bývalých lásek nutila odbarvit si vlasy na blond a chovat se jako Evelyn. Děsivá představa, že je v Selekci!









Timothy Ray Dowson

Timothy se může zdát jako jasný favorit. Nejen že docela dobře vypadá, ale navíc miluje pejsky! Bohužel je pravdou, že psi jsou na něm to nejlepší. Když jsme pátrali po jeho minulosti, ozvalo se nám hned několik lidí, kteří vypovídali o jeho lásce k drogám. Je téměř ironické, že student policejní akademie má potřebu si s takovými věcmi zahrávat. Jeho závislost na drogách vedla samozřejmě i k psychickým problémům a různým podvodům a krádežím. Údajně je z toho venku, nicméně naši svědci tvrdí, že o tom silně pochybují. Do Angeles jede prý proto, aby se snáze dostal k drogám a nebyl pod dohledem lidí, kteří se jej snaží od návykových látek držet dál.

56 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


bottom of page