top of page

Velký Sál

Veřejná·14 členů

Selekční Ples

Ples pro účastníky Selekce a královskou rodinu. Dekorace jsou jak jinak než ve stříbrné a zlaté barvě. Co se občerstvení týče, nemůžou chybět princezniny nadevše oblíbené košíčky. Jistě si vyberete z mnoha ovocných, oříškových i čokoládových variant. Nezapomeňte, že právě dnes máte skvělou příležitost vyzvat princeznu k tanci. Již brzy se dočkáme vyhlášení Elity. Kdo ví, zda dnešní večer zamíchá kartami.

52 zobrazení
Miya ✨
Apr 22

Austin Gray

Byl rád, že mu princezna dala šanci a došla za ním. Docela mu to udělalo radost.

Čekal jestli se má ujmout slova či jestli se ho ujme ona. A než se vůbec stačil nadechnout už mu princezna odpověď přinesla.

,,Ano," řekne s jistotou. ,,Myslím, že nezáleží na tom kolik lidí tady je, ale spíše na tom jak celkově probíhá a jaká je na něm atmosféra," dodá aby to nějak více specifikoval. Ono když se koná nějaká akce a je tam hodně lidí neznamená to hned, že je dobrá. Pokud na ní jsou hádky a prostě celkově negativní atmosféra, tak si to neužijete.

Na parketu se popravdě cítil docela.. nezkušeně? Připadal si jako hrozný hlomotluk, takže ho kompliment od princezny směřovány na něj docela zaskočí.

,,Popravdě? Vlastně jsem celou dobu myslel, že jsem na to hoooodně špatný," řekne popravdě. Nějaká ta sebekritika tam být musela no. ,,Jste roztomilá, když se červená červe- promiňte," věnuje jí krapet rozrušený pohled.

,,Někdy ano," přizná. ,,Ale nějak jsem se naučil to.. nevnímat? Prostě.. snažím se aby mě ty myšlenky nějak neovlivňovaly," řekne jak to má on.

Jakmile je jejich tanec u konce věnuje princezně ještě jednu poklonu. ,,Děkuji tanec," řekne a věnuje jí úsměv.

O nás

Proslulý "Velký Sál" situovaný v srdci paláce. Konají se zde...

© Selection RPG : Je zakázáno kopírovat jakékoliv texty, obrázky, koláže a design webových stránek. Jedná se o majetek Selection RPG. 

bottom of page