top of page

První Vyřazování - Módní Peklo


Jednoho dne to přijít muselo. Rádi bychom sledovali tak napínavou a neobvyklou Selekci až do skonání věků, nicméně je potřeba se posunout dále. Bohužel vypadly i stálice mezi módními ikonami a tak se tážeme - kdo zazáří příště? Jistě jste četli předchozí články a tak víte komu dáváme sbohem. Pojďme si tedy naposledy připomenout vytříbený vkus našich nadějných a vyřazených. Komu jste fandili vy? Koho byste rádi vrátili? Inu nezoufejte, módní vkus není zdaleka to nejdůležitější. Nějak ty hrůzy holt přežijeme.


TOP OUTFITY



Lady Nina Binetti naštěstí patří mezi módní ikony, které postoupily dále, jinak by nás zde v Módním Pekle čekala velice tragická budoucnost. Tentokrát nás naprosto okouzlila bílým kalhotovým kostýmem, který ladila s pudrově růžovými odstíny. Své vlasy umotala do objemného a velice elegantního copánku. Precizní růžové líčení rozhodně zalichotilo jejím nebesky modrým očím, které nádherně vynikly. Italky prostě vědí co jim sluší a jak se vhodně obléknout. Jsme rádi lady Nino, že s námi zůstáváte a postupujete dál. Jistě nás budete ještě v mnohém inspirovat.


***



Naše kontroverzní lady Manon Chantal Véronique Leclére se tentokráte rozhodla pro zelenou. Jedná se o odstín, který jsme už na ní viděli a tentokrát se jej rozhodla kombinovat s černou barvou. Vedle světlých kostýmků rozhodně vyniká. Také se nám líbil nápaditý účes, neboť nám Manon předvedla zajímavě učesaný drdol. Černé nehty by mohly na někoho působit až přiliš silně, nicméně lady zase zvolila decentní líčení a elegantní černou linku k očím, tudíž za redakci Módního Pekla můžeme říct, že jsme rozhodně spokojeni. Máváme na rozloučenou!

***



Třetí lady, která nám svou elegancí vyrazila dech je samozřejmě Alisha Jaime López. Trochu nám připomíná svým stylem lady Ninu, ale Alisha se rozhodla dát více vyniknout růžové barvě. Celý kostým je ve světlém tónu této barvy a k tomu lady zvolila bílé boty na podpatku v matném provedení. Líčení má podobně matný základ a jemný shimmer na víčku zase hraje s růžovými kamínky, které jsou ozdobou zlatých šperků. Loučíme se s lady Alishou, naší královnou romantických outfitů!


----------------------------------------------

Poznámka pod čarou. Doufáme, že jsme nikoho neurazili. Módní okénko je tu proto, abychom se pobavili a trochu inspirovali. Do budoucna vás poprosím, nevymýšlejte žádné zběsilé tvary pro vaše koláže. Nepoužívejte výrazné pozadí a neklaďte na něj fotky způsobem, jako by vám náhodou upadly. Méně je někdy více. Také čtverce, ve kterých je pouze barva nám nic moc neřeknou a pro koláž jsou zbytečné. Snažte se využít každý prostor něčím, co je součástí outfitu. Žádné západy slunce, výhledy na moře, zvířátka, ani tlusté rámečky. Také dbejte na to, aby použité fotky nebyly rozmazané. Děkujeme. V případě nejasností si můžete naše tipy, jak vytvořit koláž, která má největší potenciál pro dobré hodnocení. Samozřejmě nás můžete kontaktovat i přímo přes DM. Nekoušeme :)

29 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page