top of page

Ples na téma - Barvy Podzimu - Módní Peklo


Naši vážení a milí čtenáři. Jistě se nemůžete dočkat, až si přečtete další díl našeho módního pekla. Máme podzimní sezónu a tudíž věříme tomu, že většina normálních lidí sáhne spíš po tlumenějších či teplejších barvách a také kvalitních a hřejivých materiálech. A kdyby snad náhodou nějaká dáma chtěla ještě unosit letní šaty, nebo tílko, tak téma "Barvy Podzimu" je natolik výmluvné, že i blbec by pochopil, jak se v tomto období vhodně obléci. Ne, nemějte obavy, jednalo se o ples a tak se můžeme těšit na krásné róby. Tentokrát se celkem zadařilo a našli jsme všehovšudy jeden jediný přešlap. Uvařte si kávu a pusťte se do čtení!


TOP OUTFITY



Margot Rodriguez nás neskutečně překvapila. Vše totiž promyslela do nejmenšího detailu. Zlatá barva této blondýnce neuvěřitelně sedla. Jsme rádi, že se vyvarovala časté chybě, kdy dojde k míchání třebas i pěti odstínů zlaté. Tady všechno velice hezky ladí. Na špercích zdá se vidíme motiv slunce a měsíce ale co nás zaujalo nejvíce jsou zlato-černé oční linky. Obvykle bývá takto extravagantní líčení průšvih, ale tentokrát je skutečně precizně provedené a dodává celému looku šmrnc. Jeden by nevěřil, že takto krásný outfit vytvořila strážkyně. Když jsme totiž Margot spatřili, ihned nás napadlo, že se musí jednat o princeznu. Krásná práce od krásné ženy. Kdyby pověsila kariéru strážkyně na hřebík a stala se módní stylistkou, vůbec bychom se nezlobili.


***


Funkcionářka Beatrice Bearzatti je někdo, kdo je v naších TOPECH neustále, což nás už dávno přestalo překvapovat, protože si troufáme říct, že je ho jedna z nejlépe oblékaných dam vůbec. Vždycky pochopí téma s naprostou přesností a pak tak i vypadají její outfity. A my jen žasneme nad její krásou. Tentokrát Beatrice zvolila tmavě zelenou barvu kterou zakomponovala nejen do šatů, ale i do bot a doplňků. Je známo, že tento odstín zelené mnohým dámám děla problém, protože z toho většinou vyjdou jako vodníci, nebo příšery někde z močálu, ale Beatrice každou část svého outfitu volila rozumně, takže vše k sobě ladí jak má. Nemůžeme nic vytknout ani na světle hnědém líčení které jen dokonale podtrhuje její zelené oči. Dokonce se odstínem stínů trefila k odstínů laku na nehty, což je mnody dalším kámenem úrazu, ale jak už jsme se přesvědčili několikrát, tak Beatrice Bearzatti je žena, co se v módě prostě vyzná. Bravo!


***


Sotva se na plese objevila turecká korunní princezna, udělalo nám to ohromnou radost. Konečně někdo, kdo se nebojí opravdu výrazných barev! Yasemin Ayla Arslan se rozhodla pro oranžovou, která k podzimu zkrátka neodmyslitelně patří. Jako ozdoba jinak vcelku jednoduše střižených šatů sloužily lístky, které zdobily nejen dekolt a pas, ale našli jsme tento motiv i na špercích, nehtech a čelence. Za nás bychom pro princeznu zvolili šperky klidně výraznější, ale to je jen drobnost k jinak velice hezky sladěnému celku. K opálené kůži zkrátka teplé barvy jdou velmi hezky a tak se není co divit, že princezna Yasemin byla rozhodně středem pozornosti. Doslova zářila a my se ptáme, zda je to tím, že se těší na svatbu, a nebo tím, že jí to tak slušelo.

***


Ti z vás, kteří preferují spíše tlumenější podzimní barvy s námi budou jistě souhlasit, že Valentina Cavallaro vybrala naprosto skvostné šaty. Tmavě hnědá je velice elegantní volbou a v případě Valentiny rozhodně nepůsobí fádně. Na šatech vidíme zdobení s lehkým odleskem ve stejném tónu, v jakém má tato dáma i nalíčené oči. Zlaté šperky zase krásně ladí s botami. Rozhodně to byla lepší volba, než vytáhnout boty v tmavě hnědém odstínu, takto se podařilo zlatou barvu krásně zakomponovat v celém outfitu. Vše ještě podtrhnul elegantní účes. Jednoduchý drdol vytvořený z krásných tmavě hnědých vlasů. Zkrátka a dobře na blondýnce by tato kombinace zdaleka nezafungovala tak dobře. Gratulujeme Valentino. Leckterá princezna by se od vás mohla učit!




PŘEŠLAPY



Korunní princezna Rhena von Luxemburg se po dlouhé době objevila na nějaké společenské akci a rovnou míří do přešlapů. Je nám to trochu líto, ale bohužel nemůžeme jinak, neboť těch padesát odstínů fialové je jako pěst na oko. Není pochyb o tom, že fialová barva princezně velmi sedí, ale když zvolí tolik odstínů jedné barvy a nepokusí se zakomponovat druhou barvu, tak to může působit hrůzostrašně, což se stalo i v tomto případě. Šaty byly krásné samy o sobě, ale zbytek už nebyl tak povedený. Líčení působilo tak, jako kdyby princeznu líčil nějaký amatér, nebo třeba její malá sestřenice. Boty ladily s barvou nehtů, což oceňujeme, ale když se k tomu připaly i šperky a ozdoba ve vlasech, působilo to trochu nevkusně, přeplácaně a především jednotvárně. Příště princezně doproučujeme ladit alespoň dvě barvy.


----------------------------------------------

Poznámka pod čarou. Doufáme, že jsme nikoho neurazili. Módní okénko je tu proto, abychom se pobavili a trochu inspirovali. Do budoucna vás poprosím, nevymýšlejte žádné zběsilé tvary pro vaše koláže. Nepoužívejte výrazné pozadí a neklaďte na něj fotky způsobem, jako by vám náhodou upadly. Méně je někdy více. Také čtverce, ve kterých je pouze barva nám nic moc neřeknou a pro koláž jsou zbytečné. Snažte se využít každý prostor něčím, co je součástí outfitu. Žádné západy slunce, výhledy na moře, zvířátka, ani tlusté rámečky. Také dbejte na to, aby použité fotky nebyly rozmazané. Děkujeme. V případě nejasností si můžete naše tipy, jak vytvořit koláž, která má největší potenciál pro dobré hodnocení. Samozřejmě nás můžete kontaktovat i přímo přes DM. Nekoušeme :)

30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page