top of page

Módní Peklo - Zahradní slavnost u jezera & Degustační raut

Vážení a milí čtenáři. K překvapení našemu a bohužel i většiny obyvatel paláce, kteří mají pořádání podobných akcí na starost, se tentokráte podíváme na katastrofy ne jedné, ale hned dvou akcí posledního víkendu. Jak již tradičně začneme nejdříve pozitivními objevy dne. Druhá část už však nebude pro žádné slabé povahy. Některým z vás se zdá se způsobujeme již pravidelně traumata, proto jsme se rozhodli dolů vypsat některé kontakty na terapeuty určené nejen pro módní vrahy s očividnou duševní poruchou. Hrníček kávy do ruky a můžeme jít na to! 


Topy v dámské kategorii



O oblíbené barvě Candance Billie Rokesby zdá se není pochyb stejně jako o lásce k medvědům. Modrý outfit s medvědími doplňky je v našem pořadí totiž již druhým hned po odjezdu dívek do paláce. Lady se pro akci rozhodla jak již tradičně ladit do světlých barev, což pro naše čtenáře není žádným překvapením. Jemné odstíny dívce dodávají na něžnosti, což vzhledem k tématu akce u jezera pasuje jako do maminy. Chválíme také nízké podpatky, které jsou zároveň dostatečně široké na to, aby se nezabořily do trávy neboť se zdá, že ne všichni jsou nejchytřejšími tužkami v penále.  


 



Nina Elton nás opět nezklamala, jelikož je to právě ona, která se v našich topkách objevuje pravidelně a dokazuje nám i všem ostatním, že má na vrcholku pyramidy čestné místo. Jako jediná z našich topek se nezúčastnila slavnosti u jezera, nýbrž soukromého degustačního rautu a zhostila se formální akce naprosto dokonale v krásných meruňkových šatech s bohatou vrstvenou sukní a mašlí kolem pasu, díky které působí konečný outfit sladkým nádechem. Chválíme také volbu doplňků v podobě perel, které odstínem perfektně sedí k barvě bot a jednoduchých nehtů.  


 



Do třetice všeho dobrého, do našich topek se dostala i Grace Bennet, která tímto doplnila módní trio Selekce. Není blondýnky a zrzky bez brunetky, no ne? Dívka se nás rozhodla ohromit bílými šaty na ramínka se žlutými květinovými vzory. I ona se nám nebála ukázat, že ne všichni přítomní mají zakrnělou mysl. Její nožky totiž nenápadně zdobily jasně bílé balerínky. Perlovými šperky se nedalo už nic zkazit, lady však o perlový design obohatila i své nehty. V neposlední řadě chválíme také dobře zvolený jednoduchý make-up, který perfektně dívce sedl k očím a zvýraznil tvář.  


 

Topy v pánské kategorii



Australský bodyguard Seth Grant by si nejspíše zasloužil kromě evidentní přízně korunní princezny také medaili, jelikož tak jak v tanci tahá za poměrně kratší kus lana, očividně ví, jak se obléct a zaujmout. I pro tentokrát padlo jeho rozhodnutí na proužkovanou košili, avšak s bílou a hnědou kombinací. Kožený pásek a boty sladil do jedné totožné barvy stejně jako hodinky, které na celkovém perfektním dojmu rozhodně nikterak neubírají. Navzdory svému postavení kompletně předčil outfity některých z urozených zahraničních hostů, z čehož může mít Austrálie právem bradu nahoře. 


 

Přešlapy



Jedediah Malachi Weiss je výrazná osobnost s kontroverzními zájmy. Mezi ně patří přebírání portugalských princezen korunním princům a schovávání mrtvol do záhonků. Tyto dva koníčky spolu vůbec nesouvisí! Stejně tak nesouvisí ani jednotlivé kousky jeho outfitu. Bílé boty a bílá košile. Okej. Chápeme. Šedočerný narámek, který nejspíš ukradl nějakému nebohému dítěti, hledajícímu v zahradách zakopané rodiče. Hodinky se zlatým okrajem a ručičkami, spona na pásku pro změnu stříbrná. Pro někoho nepodstatný detail ale pro nás důvod proč strhnout body. Snaha dobrá, výsledky nejsou dobré.


 


Další co se nepovedlo je outfit Felicity Marlowe. Skoro máme chuť říct, že ji doslova potopil, ale nebudeme jízliví. To neděláme. Ocenili jsme nápaditost účesu, díky kterému vypadala Felicity jak po zásahu elektrickým proudem. Také musíme pochválit i vkusné líčení. Co je nám záhadou je doplnění celkem pěkného outfitu. Košile s červenými proužky by byla na akci zcela v pořádku a bílé kraťasy jsou vždy elegantní volba. Proč to musela zazdít taškou, kterou ukradla nějaké kolemjdoucí důchodkyni? Co ty plastové podšálky místo naušnic? Z jakého důvodu na brýlích dominuje plameňákově růžová? Samé otázky!


 


Abychom naše drahé účastnice jenom nechválili, musíme nějakou taky zdrbnout. Lady Lilibeth Amalia Ballard se nepochybně zlepšila. Boty a šaty k sobě sedí naprosto dokonale. Pak si ale řekla ve stylu pana Hejmy, že modrá je dobrá. U očních stínů zvažujeme, zda se jen nesnaží maskovat monokly. které jí vyrobil korunní princ Adrian, když viděl ty její módní kreace. Nehty musí mít samozřejmě zcela jiný odstín modré a to samé platí i pro ostatní doplňky. Drahá Šmoulinko, příště se podívejte jak to má vypadat kupříkladu u Lady Candance. Ušetříte nám tím nervy, děkujeme!


 



A u pohádkových bytostí ještě zůstaneme! Po Šmoulince nám dorazil i Vodník Česílko! Teda pardon. Kylli Säde Järvinen. Korunní princezna z Finska. Šaty působí skoro zbytečně obyčejně, ale budiž. Za to řetězů si vzala tolik, že mohla začít zfleku rapovat. Účes nic zvláštního, nenadchne, neurazí. Délka nehtů je na hranici dobrého vkusu a ve šteklích se muselo po trávníku chodit jedna radost. A to jste princeznu neviděli když vylezla z jezera! Medúza hadr! Holt není to zase tak příšerné, ale od budoucí hlavy státu bychom očekávali větší snahu. Tak snad příště!

 

A jsme na konci! Ani to nebolelo. Totiž oči si potřebujeme vypláchnout chlórem a umělecky laděné duše nejspíš tiše pláčou někde v koutku. Ale příště to bude určitě lepší. Ne, nebude, ale falešně utěšovat se můžeme! Hezký den!



Redakce Módního Pekla


 

Poznámka pod čarou. Doufáme, že jsme nikoho neurazili. Módní okénko je tu proto, abychom se pobavili a trochu inspirovali. Do budoucna vás poprosím, nevymýšlejte žádné zběsilé tvary pro vaše koláže. Nepoužívejte výrazné pozadí a neklaďte na něj fotky způsobem, jako by vám náhodou upadly. Méně je někdy více. Také čtverce, ve kterých je pouze barva nám nic moc neřeknou a pro koláž jsou zbytečné. Snažte se využít každý prostor něčím, co je součástí outfitu. Žádné západy slunce, výhledy na moře, zvířátka, ani tlusté rámečky. Také dbejte na to, aby použité fotky nebyly rozmazané. Děkujeme.


V případě nejasností si můžete naše tipy, jak vytvořit koláž, která má největší potenciál pro dobré hodnocení. Projděte si také pravidla našeho Dress Codu. Samozřejmě nás můžete kontaktovat i přímo přes DM. Nekoušeme a rádi poradíme :)

30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

  © Selection RPG : Válka Růží

Je zakázáno kopírovat jakékoliv texty, obrázky, koláže a design webových stránek. Jedná se o majetek Selection RPG. 

bottom of page