top of page

Módní Peklo - Den u moře na soukromé pláži

Vážení a milí čtenáři! Tohle léto by se dalo popsat jako improvizované cvičení přežití v sauně, kde každý den dostanete jako bonus úpal a červená záda zcela gratis. Obchodníci s větráky a zmrzlinou si mnou ruce, protože jejich produkty se staly stejně nezbytnými jako kyslík. A plavky? Ty jsou teď oficiálně novou uniformou léta. Každá návštěva zrcadla nám připomíná, že možná bychom ten salát přece jen měli zařadit do jídelníčku a koupaliště se můžou přetrhat. To si uvědomuje i naše palácová smetánka, neboť tentokrát vyrazila na soukromou pláž. To jsme si rozhodně nemohli nechat ujít! Tak nalaďte rádio na hity na Mamma Mia a zapněte větrák na nejvyšší otáčky, bude tu trochu vedro!


Topy v dámské kategorii


Tentokrát nemůžeme začít nikým jiným, než hezounky sezóny – německou delegací. Nepochybujeme, že Amelia Webber musí být pro svého bratra takovými šedinami Gideona Illéi, jelikož kdoví, kdo má na tuhle krásku všechno zálusk. Princezna zvolila pro svůj look převážně hnědou barvu. Zemité barvy jsou teď největším letním trendem stejně jako hloupé odpovědi v rozhovorech pro redakci a věčně zarostlá palácová zahrada. Kromě krásných dvoudílných plavek na sebe Amelia vzala overal. U něj se chvíli zastavíme, jelikož jsme rádi, že je dívka pro eko a rozhodla se vzít oblečení z druhé ruky, které si poté nechala upravit. Ty vzory až příliš připomínají zástěrky našich babiček než aby to nebyla pravda. S nehty se nehtařka asi moc nenadřela, ale méně je někdy více. Zvlášť když k tomu připočteme, jak barva perfektně ladí k botám. Co k tomu více dodat? Pomáhejte planetě a naroďte se jako Němka!


 

Pokud měl snad princ Amon pocit, že chodí dívky na jeho vkus málo odhalené, tahle akce mu sedla jako princi Mattiasovi poukaz do cukrárny. Slyšeli jsme, že co Grace Bennet nastoupila jako doktorka pod křídla Felicity Marlow, zvýšila se návštěvnost ošetřovny o třicet procent stejně jako počet drobných zranění strážců či jiného služebnictva mužského pohlaví. Jaká je v tom pravda těžko říct. Po tomhle outfitu však čekáme na lékařském křídle pohotovost. Grace tentokrát přišla ve své zjevně velmi oblíbené tmavě zelené barvě. Tak ladila své dvoudílné plavky s mašlí a velmi jednoduché nehty. Průsvitná sukně včetně bot byla naopak v čistě bílé barvě. Na takovou akci se rozhodně nehodí promrhat svůj čas dlouhou přípravou účesu, který se stejně během dovádění ve vodě zničí. V těhle odhadech je však naše brunetka mistryně. Cop s rozcuchaným efektem byl zajisté nejlepší možnou volbou. Milujeme tě, Grace!


 

Knihomolka na scénu! To by bylo, aby se do našich topek nedostala i Nina Elton. Zrzavá kráska má nejspíše velmi v oblibě bílé kombo. To bychom zvláště na pláž úplně nedoporučovali. Od toho písku se totiž velmi rychle člověk umaže. Jak se však ukázalo, Nina neměla ani v úmyslu stavět bábovičky a to je jeden z důvodů, proč na obdiv kritika nemusela vystávat příliš dlouhou frontu. Zrzka zvolila jednodílné bílé plavky se zipem, který končil až u oblasti pod hrudním košem. Možná nevinný doplněk, možná promyšlená taktika, jak přijít o panenství pod hvězdami. Až tak podrobné informace zase nemáme, rozepnout jsme to nezkoušeli. Nina byla připravená evidentně na všechno, jelikož se jako jediná z dámských topek rozhodla pro klobouk, sluneční brýle a světě div se, žádné drahé šperky, které se na pláži ztrácí stejně rychle jako Gideonova cudnost. Jako takovou sladkou tečku bychom chtěli vyzdvihnout volbu vysokého culíku.


 

Topy v pánské kategorii


Že by Victor White a jeho zemité outfity byli tady již poměrně okoukaným zbožím? Vůbec ne. Pokud chtěl tento strážce nějakým způsobem vyniknout z hloučku ovcí a probudit v sobě vlka, dvě naše kolegyně jsou čirou náhodou momentálně svobodné a hodil by se jim někdo, kdo by je ochraňoval cestou do restaurace na druhém konci Angeles. Tenhle mladík si nedává pozor na nejnovější trendy, on je sám udává. Člověk aby pak při pohledu na něj nebral utěrku z kuchyňské linky. V případě strážce jsme se mohli pokochat černými plavkami a světle hnědou obyčejnou košilí. Outfit vyzdvihly hlavně doplňky a možná trochu toho přirozeného charizma. Pokud jste si mysleli, že jsou kšiltovky už dávno out, pak jste ještě nepoznali Victora. Co se hodinek a náramku týče, ceníme si toho, že mladík dbá na každý detail. Snad byly ty hodinky vodotěsné. Tak už asi jen nasadit sluneční brýle a Victore, napiš nám!


 

Přešlapy


Angeliki Armenis pochází z království, které spolu s Itálií nyní slaví největší turistické období a rozmach. Člověk by čekal, že bude v plavkách vyčnívat ze všech nejvíce, jelikož by na tyhle outfity měla být už zvyklá. A ona skutečně vyčnívala. Jen to nebylo líbání Aidana a Layly, spíš takový kopanec od Lilibeth Ballard přímo do intimních partií Diega Marchetti. Jinými slovy dobrá trefa, ale na hovno technika. Angeliki se zrovna netrefila do barevné kombinace. To měly být s největší pravděpodobností dva odstíny zelené. Těžko říct, jestli na akci přišla řecká princezna nebo Fiona po vydařené plastické operaci. Hned po nevkusných plavkách bychom pohřbili i pokus o make-up, který možná ladí, ale ve finálním výsledku to vypadá možná až přeplácaně a lacině. No a co se týče doplňků, ti zlatí mořští koníci na prstě a krku to už fakt nezachránili. Doporučujeme si sehnat jiného módního stylistu nebo…možná očaře?


 


A to je pro dnešek vše. Doufáme, že jste nasbírali inspiraci a že budete na pláži díky tomuto podařenému vydání vypadat jako lidé, a ne jako omylem vyvrhnutí vorvani. Přejeme vám krásný den a těšíme se, až se s námi pobavíte u dalšího dílu. Tentokrát nás čeká návštěva Lunaparku. Zůstaňte nám věrni, loučíme se a přejeme krásný letní den. Redakce Módního Pekla



 

Poznámka pod čarou. Doufáme, že jsme nikoho neurazili. Módní okénko je tu proto, abychom se pobavili a trochu inspirovali. Do budoucna vás poprosím, nevymýšlejte žádné zběsilé tvary pro vaše koláže. Nepoužívejte výrazné pozadí a neklaďte na něj fotky způsobem, jako by vám náhodou upadly. Méně je někdy více. Také čtverce, ve kterých je pouze barva nám nic moc neřeknou a pro koláž jsou zbytečné. Snažte se využít každý prostor něčím, co je součástí outfitu. Žádné západy slunce, výhledy na moře, zvířátka, ani tlusté rámečky. Také dbejte na to, aby použité fotky nebyly rozmazané. Děkujeme.


V případě nejasností si můžete naše tipy, jak vytvořit koláž, která má největší potenciál pro dobré hodnocení. Projděte si také pravidla našeho Dress Codu. Samozřejmě nás můžete kontaktovat i přímo přes DM. Nekoušeme a rádi poradíme :)

20 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

  © Selection RPG : Válka Růží

Je zakázáno kopírovat jakékoliv texty, obrázky, koláže a design webových stránek. Jedná se o majetek Selection RPG. 

bottom of page