top of page

Módní Peklo - Ples na téma "Bál nemrtvých"

Vážení a milí čtenáři, tak jsme opět zde! Akce na téma Bál nemrtvých přinesla možná mnoho úchvatných skvostů, no bohužel to téma někteří členové bohaté smetánky pohřbili hluboko pod zem. Tak jak jsme v minulém díle zvolnili a vychvalovali nejlepší kousky sezóny, nyní máme pocit, že si z nás už zahraniční hosté včetně personálu paláce dělají vyloženě jen dobrý den a dokazují nám každou další akcí, že to opravdu může být ještě horší než to bylo předtím. A protože ne všichni jsou podprůměrní asi jako délka přirození Gideona Illéi, začneme nejdříve těmi, co ve světě reflektorů mají zasloužené místo. Tak si nezapomeňte vycpat podprsenky ponožkama, párty může začít!


Topy v dámské kategorii


Felicity Marlow se v minulosti rozhodně neukázala jako nejostřejší tužka v penále, minimálně co se módy týče. Můžeme jen spekulovat, jestli za to můžou naše kritická hodnocení, nový opravdu zkušený odborník a nebo ten vidlák, co každému furt tyká, protože ten se dostal bůhví jakou nadpřirozenou silou do topek také. Doktorka se rozhodla pro čistě bílé kombo, čímž naprosto zabila jakékoliv teorie o tom, že by v blízké době požádala o pomoc svého pasáka, co dělá v paláci už nějaký ten pátek funkcionáře. Velmi se nám zamlouvá rozparek šatů a hlubší výstřih. Střih šatů perfektně obepíná Felicity tělo a tím jen zvýrazňuje její křivky, ne však tak, aby působila jako levná děva na Karláku. Líčení se zdá být jednoduché, vystihuje však jemnost a ladnost celého outfitu. Perlový náhrdelník je už jen hroznovým vínem poblíž pana Granta – padáme z toho tvrdě na prdel.

 

Grace Bennet se jednoznačně stává ikonou celé sezóny, jelikož po každé její účasti dostáváme facky jako portugalská sebranka. Bývalá účastnice tentokrát zvolila honosnější róbu, což je ideální hlavně v případě, pokud se hodláte vyhnout dalšímu pokusu o nevhodné osahávání na veřejnosti. Černobílá kombinace opravdu nikdy nevyjde z módy a co se týče téhle dívky, ta nás dokáže na rozdíl od Rumunů učarovat i bez magických zaklínadel. Krajkované rukávy dodávají pocit na intimitě, což se k tématu dokonale hodilo. Zbytek outfitu je již jemnější a hlavně velmi volný. Řeč je hlavně o účesu v podobě lehce natočených vlasů a stříbrných šperků s černým obsidiánem. Méně je někdy více a vzhledem k honosnosti šatů šlo o promyšlený pokus o to jak nás uchvátit svou přiměřeností, což se brunetce bezpochyby povedlo. Tak snad aby si princ Adrian kupoval letenky zpátky do Illéi, než bude pozdě.


 

Topy v pánské kategorii


To by bylo, aby se do topek nemrtvých nedostal jeden z rumunské smetánky. Dragoș Neculai Rosetti byl očividně přímo ve svém živlu asi jako Erin Deschamp na výstavě dětských omalovánek. Černočervená kombinace zatím ještě nezklamala. Červená je sama o sobě velmi přitažlivou svůdnou barvou a těžko říct, jestli je ten pocit způsobený přímo našimi smysly, nebo nedávným výročím knižní série Padesáti odstínů šedi a tou zvrácenou červenou místností na zpracování masa. Ostatně i tenhle outfit je poměrně zvráceným extrémem, ne však vůbec špatným. Hůl bychom čekali možná od toho blonďatého novodobého Stephena Hawkinga, nápad hodnotíme ale naprosto geniálním. Klobouk je také nevšedním, ale velmi slušivým doplňkem. Oblek je z lesklejšího materiálu, Dragoș po tomhle kousku ale dodal celé akci nádech trošky té krásné mrazivé fantasy.


 

A tímto jsme se dostali k úplně poslednímu outfitu v našich topkách a tím je místní prosťáček Axel Danes. V poslední době tenhle kandidát na královnu Německa docela zaválel. Tak jak jsme v topkách začínali bílým oitfitem, končíme tím černým, neboť tím, co následuje po něm, představuje Axel posla smrti. Chválíme pečlivě naleštěné boty. Ač se to totiž může zdát jako hloupé předsudky, skutečnost je, že se při této práci dá lehce umazat a na bláto na chodbách si postěžuje kdejaká slípka odvedle. Společenské kalhoty s košilí a vestou jsou poměrně obyčejným kombem, tentokrát byla ale i klasika po tom všem vítaným osvěžením. Prazvláštní, avšak zajímavě tvarovaný doplňek v podobě prstenu hodnotíme také pozitivním ohlasem. A protože se Axel začíná objevovat v topkách stejně často jako obnažené fotky Michelle na sociálních sítích, rádi bychom pogratulovali v dokonalému výkonu!


 

Přešlapy


Každý Isaac musí mít svého Willema, každá módní topka musí mít i svého korunního prince Lucemburska. Étienne L. von Luxemburg se zdá být jako sluníčko, nás se však tyhle jeho pokusy o extravaganci dotýkají asi jako princeznu Angelicu ananas na pizze, či jen pouhé pomyšlení na vhodné společenské vyjadřování. Trochu nám to připomnělo Gideona Illéu s tím rozdílem, že Étienne se na konci plesu díky bohu nesvlékal. Doufáme, že si princ pouze spletl akci, neboť motýlci v podobě brože sedí k nemrtvým asi jako k Jedediahovi ochrana. Kabát je příliš dlouhý a nevkusný, nemluvě o ornamentech listí, které nám ani trochu neladí. Kdyby si nechal princ narůst hřívu, možná by se dal považoval za Legolase z Wishe, jelikož působí spíše jako elf než jako upír, či jiný nemrtvý. Snad jediným pozitivním prvkem jsou zlaté kapesní hodinky, lva však plátkem šunky od vyhladovění nezachráníš.


 

Tak jak jsme pozitivně ohodnotili outfit slečny Marlowe, bílý outfit Myrcelly Hazel Collins už tak úchvatný opravdu není. Pokus o vílu možná byl dobrý, bohužel k tématu absolutně nevkusný a možná až přeplácaný. Šaty samy o sobě nejsou tak špatné. Obyčejné, lehce vrstvené. Taková víla Amálka po šňupačce kokainu. V případě velké představivosti možná šlehačkový dort studenta cukrařiny prvního ročníku. Po bílém make-upu, div si vlasy nevyčesala na styl královny Alžběty, jsme však usoudili, že má oděv do krásy skutečně daleko. Takový sníh na vánoční pohlednici. Člověk se na ni podívá a už by si nasazoval sluneční brýle. Doporučujeme outfit nepřeplácat všelijakými doplňky. Je to ples, ne seznam všech plastických operací Kardashian. Upíři možná nemají duši, ale rozhodně mají šmrnc. No a tenhle outfit je tomu asi tak daleko jako sněhulák od letní pláže.


 

Amon Cairo El-Sayed je špatný v pití alkoholu, ale dle všeho je i mizerný ve vykrádání outfitů někoho jiného a už jen kvůli tomu si zaslouží místo v našich přešlapech. Připomíná nám to Ninu Elton a Madelaine Auroru Anderson. Trocha make-upu a méně masožravých rostlin a nepoznáte vůbec žádný rozdíl. Egyptskému spratkovi se líbil outfit rumunského prince zjevně natolik, že se rozhodl okopírovat jeho styl tak levně a nenápadně, jako děcka na základce, když se k nim dostanou před termínem otázky do testu. Černá a červená tu už byla, stejně jako ta nezaměnitelná extravagantnost. Had v podobě brože nám vzhledem k historii Egypta přišel až k smíchu. Vysmívá se tím snad Amon svým předkům? Hodinky vypadají asi jako každé druhé na Aliexpressu za pajdu. Levná cetka bez špetky vkusu. No snad jen ten červený make-up by to trochu zachránil, ačkoliv žádná sláva.


 

A to je pro dnešek vše. Bál nemrtvých byl vskutku výživný, neboť dobrý vkus zemřel stejně rychle, jako naše naděje na lepší outfity. Přejeme vám krásný den a těšíme se na další skvosty, které nás čekají už za kratičký okamžik. A kdybyste snad váhali, zda je možné jít ještě do větších extrémů, vyvedeme vás z omylu. Tentokrát totiž bohužel dojde na plavky! Zatím se tedy naši milí čtenáři opatrujte! Redakce Módního Pekla


 

Poznámka pod čarou. Doufáme, že jsme nikoho neurazili. Módní okénko je tu proto, abychom se pobavili a trochu inspirovali. Do budoucna vás poprosím, nevymýšlejte žádné zběsilé tvary pro vaše koláže. Nepoužívejte výrazné pozadí a neklaďte na něj fotky způsobem, jako by vám náhodou upadly. Méně je někdy více. Také čtverce, ve kterých je pouze barva nám nic moc neřeknou a pro koláž jsou zbytečné. Snažte se využít každý prostor něčím, co je součástí outfitu. Žádné západy slunce, výhledy na moře, zvířátka, ani tlusté rámečky. Také dbejte na to, aby použité fotky nebyly rozmazané. Děkujeme.


V případě nejasností si můžete naše tipy, jak vytvořit koláž, která má největší potenciál pro dobré hodnocení. Projděte si také pravidla našeho Dress Codu. Samozřejmě nás můžete kontaktovat i přímo přes DM. Nekoušeme a rádi poradíme :)

30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


  © Selection RPG : Válka Růží

Je zakázáno kopírovat jakékoliv texty, obrázky, koláže a design webových stránek. Jedná se o majetek Selection RPG. 

bottom of page