top of page

Módní Peklo - Ples na téma "Fantasy"

Vážení a milí čtenáři, vítejte mezi sebevražednými dobrodruhy, co ještě nad palácem nezlomili hůl! A vlastně se teď sami sebe ptáme, co jsme mohli čekat od paláce, než další dávku cringe, která balancuje na tenké hranici mezi inspirací a krutou realitou? Ples na téma Fantasy byl opět přehlídkou toho nejlepšího, ale bohužel i toho nejhoršího, co může módní svět nabídnout. Někteří hosté opravdu zazářili a předvedli outfity, které zvedaly obočí v tom nejlepším slova smyslu. Na druhé straně tu ale byla i spousta modelů, které se nám spíš zaryly do paměti stejným způsobem, jako většině Mishovy šílenosti a alergie na vosí bodnutí. Přehlídka krásy, ale také lidí, kterým by měla být odebraná svéprávnost. Pro jistotu. Tak to jsou naše nejnovější postřehy! Zapínejte větráky, jdeme na to!


Topy v dámské kategorii


Luisa Diana Bishop od nás v minulosti schytala slušnou sumu pořádné kritiky. Vzhledem k jejím nevkusným outfitům se zdálo, že naděje na zlepšení je asi tak pravděpodobná, jako že si Dorian vezme na další akci námořnickou modrou, nebo že si Niko Yoshida do svých třiceti rozšíří slovní zásobu o aspoň dvacet slov bez zadrhávání. Nicméně k našemu údivu, stalo se! Luisa nám všem vyleštila brejle svými naprosto dokonalými tmavě zelenými šaty s rozparem a balónovými rukávy. Oceňujeme hlavně výběr šperků, jelikož i když je vše laděné pouze do jednoho barevného odstínu, celek nepůsobí nudným, nýbrž elegantním a živým dojmem. Na efektu přidává i koruna s napodobeninou listů a jehličí. Make-up je velmi jemný a pokud snad je ještě prostor se k něčemu vyjádřit, pak že přejeme hodně štěstí i nadále!


 

Alesya Romanov je překrásná žena, o tom není žádný pochyb. I ona si prošla nějakými prvotními přešlapy, s tímto outfitem jí však pohledem strkal dolary do podprsenky kdejaký gentleman! Svým zvoleným oděvem se nám všem nejspíše snažila připomenout svou rodnou zemi a také historii, za kterou by ji možná funkcionář zařadil do harému, kdyby k sobě už nestihla připoutat německého Cassanovu. Alkoholička jedna. Sibiř nemá kouzelnou minulost, jejich korunní princezna nám však v tomhle kouzelná rozhodně přijde. Za zmrazení srdce a projev pravé lásky by to rozhodně stálo. Doslova. I šperky se nesou v mrazivých tvarech, neboť jak řetízek tak náušnice a prsten jsou ve tvaru sněhových vloček. Vysoký cop vytváří nádech objemných vlasů a my se budeme těšit na další čarovné kousky!


 


A do třetice všeho dobrého, i Angelica Napolitano stojí za nejedním panákem vodky. Italská princezna, o které by naivně člověk řekl, že když už teda byla připoutaná nějaký čas na kriplkáru, mohl by být konečně chvíli klid, je v našich topkách již nějaký ten pátek. A ani její kopírování prince Isaaca ji z vybojovaného místa nevyšouplo. Jen prosíme, hledejte si do příště idola někde jinde. Opravdu. Co se týče celkového outfitu, je zřejmé, že tato kulhající bohyně vsadila na decentní eleganci, která ovšem nepostrádá dramatický efekt. Rozparek šatů dává vyniknout krásným liniím a prodlužuje siluetu. Každý detail, od jemné tiáry až po éterické rukávy je výkřikem, že méně je někdy skutečně více. S výjimkou minisukní. O těhle skutečnostech by nám mohla povyprávět zase jiná nádhera. Dobrá práce!


 

Topy v pánské kategorii


Roderick Mills, další miláček, který nejenže dobře vypadá, on dokonce dobře vaří. Tedy většinou. Tohle snad bude dostatečným upozorněním i na jeho další skrytý skill, kterým je schopnost se obléct tak, že kromě otázek, proč ještě nemáte plyšového Gideona i u vás doma se nabízí i proč je sakra Mills doteď svobodný. Šéfkuchař patří ještě mezi ty, co si nespletli ples s maškarní, neboť ačkoliv se inspiroval filmem Constantine, dorazil na akci slušně oblečen. Biblické symboly nejsou tak atraktivní, v jeho případě však uděláme výjimku. Přiznejme si to dámy, tohle být duchovní, tak sedíme na prdeli u zpovědnice s frountou až do ulice i hodiny. I služebník ví, že by boty měly být dostatečně naleštěné a čisté. Vkusný masivní pásek je už jen bonusovým doplňkem pro nenapravitelné hříšnice a my jen doufáme, že to bude jedna z nás!


 

Přešlapy


No a tímhle bohužel končíme s jakoukoliv chválou. Bailey Carla Steward se na akcích objeví jen zřídka, jelikož má plné ruce práce v kuchyni. Kdykoliv se však náhle zjeví, tak víme, že bude zase na co koukat. A tím bohužel nemluvíme jen o jejích absurdních projevech agresivního chování, bohužel je řeč i o příšerných outfitech, ze kterých si z nás buď dělá srandu, nebo ještě hůř to myslí naprosto vážně. Tohle bude bolestivé. Že je Bailey s velkou pravděpodobností členkou nějaké okultistické sekty, to by nebylo až takovým překvapením. Ale nakráčet si to takhle přímo do sálu a tvářit se u toho jak Brumbál, to chce pořádnou dávku odvahy. Nevkusné společenské kalhoty, košile a ještě do toho cpát červenou kravatu, ať Hermiona konečně drží hubu. Snad jen kontaktní čočky stojí za nějakou chválu, Oscara však nečekejte.


 

Následuje "Motýlí úlet“ aneb Jak připomenout funkcionáři ples na téma Tajemství, kde si aspoň sáhl když už nic. Už jsme za tu dobu stihli pochopit, že Niko Yoshida není tak úplně normální a libuje si v extravaganci. Na tom vlastně není nic až tak špatného. Vypíchnutí oka těmi hloupými křídly? To už může být docela problém. Ideální způsob, jak si držet odstup aspoň čtyři metry, jelikož se divíme, že vůbec prošel vstupními dveřmi. Růžová je krásná barva, ale nic se nesmí přehánět. To ale nesmíte říkat někomu, kdo rád přehání úplně všechno. Květinový náhrdelník a náušnice přebíjely na první pohled jemnou krásnou košili, než se očím do cesty připletl křiklavý korzet. Co si pomyslet o botách, to už těžko říct. Většině z nás totiž zůstal rozum viset na křídlech a dál se probojovali jen ti nejsilnější a nejodvážnější z nás.


 

Čím jiným to zakončit, než alobalem. Autumn Clarke si s problémy způsobené plýtváním, nedostatečným tříděním a znečištěním očividně nedělá velkou hlavu. Máme pochopení, že ne všichni si můžou dovolit šaty z drahého kvalitního materiálu. Tyhle ale zářily kvalitkou menší než ty za pajdu z Aliexpress. Asi jsme ještě nikdy neviděli takovou nálož lesklého materiálu. Ve stejném duchu se pohybují i boty. Ty možná jsou aspoň sladěné, no bohužel by mohly konkurovat i Gideonově komnatě zrcadel. Řetízek by nemusel být špatný, kdyby se ho Autumn nerozhodla vytunit ještě několika meči, u kterých už člověk opravdu nevěděl, na jaké klišé se zaměřit dřív. A aby toho nebylo málo, slečna si to jde přímo ze Smeťákova promenádovat na ples a šermovat tam s mečem. Příště čekáme už jiné výkony, m’lady!


 


A to je vše přátelé! Doufáme, že vás článek inspiroval. Dávejte si pozor na zapařené půlky v alobalu a "efekt motýlích křídel". Jeden by pomalu nevěděl, z čeho si dříve brát odstrašující příklad. Loučíme se s vámi a potkáme se na honosné akci, která jakž takž důstojně zakončí tuhle Selekční frašku. Korunovaci princezny Sienny. Do té doby se opatrujte! Redakce Módního Pekla



 

Poznámka pod čarou. Doufáme, že jsme nikoho neurazili. Módní okénko je tu proto, abychom se pobavili a trochu inspirovali. Do budoucna vás poprosím, nevymýšlejte žádné zběsilé tvary pro vaše koláže. Nepoužívejte výrazné pozadí a neklaďte na něj fotky způsobem, jako by vám náhodou upadly. Méně je někdy více. Také čtverce, ve kterých je pouze barva nám nic moc neřeknou a pro koláž jsou zbytečné. Snažte se využít každý prostor něčím, co je součástí outfitu. Žádné západy slunce, výhledy na moře, zvířátka, ani tlusté rámečky. Také dbejte na to, aby použité fotky nebyly rozmazané. Děkujeme.


V případě nejasností si můžete naše tipy, jak vytvořit koláž, která má největší potenciál pro dobré hodnocení. Projděte si také pravidla našeho Dress Codu. Samozřejmě nás můžete kontaktovat i přímo přes DM. Nekoušeme a rádi poradíme :)

27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

  © Selection RPG : Válka Růží

Je zakázáno kopírovat jakékoliv texty, obrázky, koláže a design webových stránek. Jedná se o majetek Selection RPG. 

bottom of page