top of page

Módní Peklo - Návštěva Lunaparku v Angeles

Vážení a milí čtenáři! Lehátka a slunečníky pro odpočinkové typy, horská dráha a kolotoče pro milovníky adrenalinu. V paláci musí být poslední dny opravdová nuda. Aspoň takové pocity sdílíme díky několika outfitům, které byly zajímavé asi jako čtení recenzí na toaletní papír. I přes některé katastrofy vhodné pro návštěvu u nejbližšího očaře, jsme ale byli svědky i několika překrásných skvostů, kterými taky, jak už tu je tradicí, začneme. Pokud jste však už ztratili jakékoliv naděje, co se vkusu palácové smetánky týče, pak nezoufejte. My se nikdy nevzdáme! Čas pustit větrák na nejvyšší možné otáčky a pojďme se vrhnout na postřehy z akce v lunaparku


Topy v dámské kategorii


To by bylo, aby se do našich topek neumístila naše budoucí královna! Korunní princezna Sienna Schreave opět zabodovala a něco nám říká, že ne jen co se módy týče. Neštěstí v lásce, štěstí u módní policie. Občas. Bílý crop-top s volánky a kraťasy pasuje k tématu akce jako klíště na turistu. Její outfit by snad dokázal rozžhavit i ledovou tříšť. Princezna také evidentně ví, že detaily dělají mistra, takže kolem pasu omotala zlaté řetízky. A protože šperků není nikdy dost, mohli jsme se pokochat zlatými kruhovými náušnicemi a decentním náhrdelníkem na krku. S vlasy si dívka poradila uvolněným drdolem, který působí, jako že ho nahodila jen tak mimochodem. My odbornici ale víme, že každý pramen padá přesně tam, kam má. Konečně někdo, kdo reprezentuje svou zemi tak jak má.


 

Candance Billie Rokesby se před pár týdny nechala obarvit na hnědo. A ačkoliv se vyskytly spekulace, že tak učinila na protest vůči ukončení Selekce, blondýnka je opět zpátky! Bílá barva není u bývalé účastnice žádným velkým fenoménem, kombinace s černou je však překvapující. Někdo rád tuní auta, Dorian Illéa tuní konkubíny. Ale co ten výstřih, slečno Rokesby? Oceňujeme hravost, co se doplňků týče, neboť detail vidíme na každém jedinečném kousku. Černou mašli na elegantním klobouku doplňuje uvázaná ve vlasech ve volném culíku, zlatý náhrdelník střídá zlato v náušnicích a nehtech. Pokud něco opravdu dokáže oslovit už na pohled, tak doplňky s peřím. Jednoduše na první dobrou neodolatelná krása a my se už nemůžeme dočkat dalších akcí pořádaných palácem!


 

Nina Elton už zvolila trochu ležérnější styl. Knihomolka se v dívce opravdu nezapře a kombinace bílé se zemitými barvami k ní pasuje jako hrozny na podrážku. Bílá pohodlná halena s límečkem dokonale rýsuje klidný dojem, kterým na nás Nina již od začátku působí. Dívka nejspíše ví, jaké barvy k ní ladí a ty permanentně využívá, aby tak okouzlila i naše nejkritičtější členy! Boty barevně ladí k decentním hodinkám, které jsou už tak ideálním módním doplňkem. Tentokrát jsme se nedočkali žádných náušnic ani prstýnků, my se však domníváme, že ani nebyly potřeba. Řetízek je naprosto dostačující vzhledem ke slunečním brýlím. Největší potlesk zrzavá kráska dostává ale za nehty, díky kterým si získala srdce našeho hlavního pisálka. Miluju tě, Nino! Prosím přijmi mi žádost!


 

Topy v pánské kategorii


Strážce James Montgomery se střídá v topkách s Victorem Whitem jako nálady kdejakého puberťáka. I James je očividně velký fanoušek zemitých kombinací. Ty však obvykle obohacuje černou. Pokud jste si stejně jako my mysleli, že jsou roztrhané rifle už tabu, pak vás mladík velmi rád vyvede z omylu. Nejspíše nový trend letošní sezóny! Ještě nikdy jsme neviděli nic víc atraktivního, než jsou tyhle kostkované košile. Co se doplňků týče, my už víme, že je strážce velkým fanouškem náramků. Viděli jsme jich na něm za tu dobu již několik. Tentokrát se zjevně ale pro svou nerozhodnost rozhodl vyvětrat úplně všechny. Tenhle chlapík má styl a zjevně moc dobře ví, že správně zvolené doplňky dělají většinu dojmu. Na co foťák, to netušíme, ale outfit je rozhodně na zlatého bludišťáka.


 

Přešlapy


Tak tohle je už jiná. Ačkoliv je princezna Angeliki Katerina Armenis překrásná mladá dívka, módního vkusu má asi jako Abigail profesionálního chování. Můžete si podat ruce, dámy. No tak se na to podívejme. Crop-top s kalhoty by asi nemusel být až tak velký přešlap, zejména pokud má princezna zájem o členství v učitelském sboru. Čím jsme ale dostali ránu přímo do obličeje, tak těmi bílými Converskami. Mohla byste už vědět, že tahle kombinace elegantního a ležérního opravdu nejde k sobě. Pěst na oko jako Gideonovy plakáty u nás v kanceláři. Nejde přehlédnout. Co se make-upu týče, na to jak je outfit převážně v jemných barvách, ta je ta rtěnka poněkud zavánějící, nezdá se Vám? Doporučujeme si zařídit nějaké soukromé lekce u korunní princezny Sienny. Okamžitě pokud možno.


 


A to je vše přátelé! Doufáme, že vás článek inspiroval. Nepochybujeme, že když nám zachováváte přízeň, dokážete se oblékat mnohem lépe, než kdejaká smetánka. Inu, modrá krev není zárukou vkusu. Blíží se nám další velká akce, kterou bude ples na téma na Fantasy! A něco nám říká, že to bude teprve jízda! Tak se mějte do té doby báječně! Redakce Módního Pekla



 

Poznámka pod čarou. Doufáme, že jsme nikoho neurazili. Módní okénko je tu proto, abychom se pobavili a trochu inspirovali. Do budoucna vás poprosím, nevymýšlejte žádné zběsilé tvary pro vaše koláže. Nepoužívejte výrazné pozadí a neklaďte na něj fotky způsobem, jako by vám náhodou upadly. Méně je někdy více. Také čtverce, ve kterých je pouze barva nám nic moc neřeknou a pro koláž jsou zbytečné. Snažte se využít každý prostor něčím, co je součástí outfitu. Žádné západy slunce, výhledy na moře, zvířátka, ani tlusté rámečky. Také dbejte na to, aby použité fotky nebyly rozmazané. Děkujeme.


V případě nejasností si můžete naše tipy, jak vytvořit koláž, která má největší potenciál pro dobré hodnocení. Projděte si také pravidla našeho Dress Codu. Samozřejmě nás můžete kontaktovat i přímo přes DM. Nekoušeme a rádi poradíme :)

26 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación

  © Selection RPG : Válka Růží

Je zakázáno kopírovat jakékoliv texty, obrázky, koláže a design webových stránek. Jedná se o majetek Selection RPG. 

bottom of page