top of page

Módní Peklo - Zahajovací ples Selekce

A máme to zde! První ples Selekce a to právě ten nejdůležitější, zahajovací. Jak jistě víte z předešlých Selekcí, právě tento ples je vždy pro naši módní policii nejlepší. Dívky ještě neprošly hlavní etiketou a tak se převlékají jak se jim zdá vhodné. Potomci a nástupci na trůn z královských rodin se ukazují v jasných barvách a zaměstnanci paláce ještě stále doufají, že z toho trapasu vyváznou v pořádku. Ovšem i tento ples přináší perličky v podobě trapasů a topů. A tady je máme:


Topy v dámské kategorii



Lady Candance Billie Rokesby nám připadala jako rozzářené sluníčko a to nejenom díky jejímu nakažlivému úsměvu. Obecně nejsme fanoušky žluté barvy, ale tohle se povedlo. Šaty jsou jednoduchého střihu, ale mají jemné zdobení složené ze třpytivých bílých lístečků a tudíž nepůsobí fádním dojmem. Velmi se nám líbí detail odhalených zad, který zaujme, aniž by však působil vulgárně. Lady Candance má detailní motiv bílých lístků i na nehtech. Na uších se jí pohupovala zlatá sluníčka a celkový dojem z tohoto outfitu doplňuje líčení v hřejivých barvách. Nebylo potřeba dalších šperků ani žádných extravagancí a přesto nás naprosto okouzlila.


 


Michelle June Zoe Valderaz byla ozdobou zahajovacího plesu. Vzhledem k její profesi se není čemu divit, že ví jak se vhodně obléknout a my jsme na ní mohli oči nechat. Je známá svou láskou k červené barvě a tentokrát nám ukázala model elegantních šatů se spadlými rameny. Líbí se nám, že zvolila jednobarevné střevíčky a jednoduché červené nehty spolu s rudými rty odkazují na nadčasovou klasiku, která nikdy neomrzí. Precizní oční linky a výrazné avšak nepřehnané stíny dotváří výsledný dojem. Lady Michelle neudělala chybu ani ve volbě šperků, které byly pro danou příležitost tak akorát. Vypadá to, že se do budoucna máme na co těšit, tato dáma je velmi inspirativní.


 


Nejprve jsme si mysleli, že do místnosti vešlo slunce, či jeho samotná bohyně. Ovšem tato nádhera nevznešla z vesmíru, nýbrž ze země a to přímo od Lady Charlotte White! Ta nám všem vzala zrak i dech svým výběrem oděvu. Světle žluté šaty s úžasným torsem byly doplněny stejně barevnými botami a k tomu všemu i lehký, ale dokonale sladěný make-up. Díky holému krku a dobře upraveném drdolu vynikly i náušnice , které ladily nejen s šaty, ale dokonce s celým outfitem. Všechno to Lady dokončila stejně barevnými nehty a tak tomu dodala tu poslední sladkou tečku.


 


Portugalská princezna Arlette Maria Castro vždy patřila mezi módní ikony a na zahajovacím plese svůj titul hravě obhájila. Šedá není příliš oblíbenou barvou, co se plesových šatů týče a za nás je to rozhodně škoda. Můžete v ní totiž vypadat velice elegantně. Nadýchané šaty s květinovým motivem doplnila princezna stříbrnými tóny, které vynikly na botách i nehtech, ale především na očích. Oční stíny měly zvláštní monochromatický efekt, tudíž pod stříbrným odleskem prosvítal tmavě hnědý podtón, který dodával líčení hloubku. Květinu nalezneme i na prstenu a více šperků nebylo potřeba. Jednoduché a vkusné. Žádná šedá myš, nýbrž nádherná žena v překrásném outfitu.


 


Angelina Napolitano nám zas a znovu dokazuje, že je schopná ukázkově zastupovat svůj rod a vlastně oblékání zahraničních princezen obecně. Normálně bychom se nad černou zamysleli jako nad pohřební úmyslem, ovšem princezna to pojala v tak úžasném smyslu, že to dodnes nechápeme. Její šaty jsou elegantní a nepřeplácané. Boty ladí jak k nehtům tak make-upu a nemůžeme ani zastínit Výsosti šperky, které k sobě pasují do detailu a všechny jsou na přírodní motiv. Nakonec bychom rádi vyzdvihli i princezny Angelici účes, který byl krásně proveden a celý outfit pouze vylepšil. Doufáme, že se princezna nebude bát do podobných barev i příště a překvapí nás s podobnou nádhernou jako je černá krása.


 

Topy v pánské kategorii




Zdá se, že jižané mají módu v malíčku. Španělský korunní princ Sebastián Felipe Valverde není v topkách ničím výjimečným. Perfektně sladil doplňky z hnědé kůže. Elegantní a nijak nepřeplácaná obuv (jak uvidíte již brzy v přešlapech) a k tomu hodinky se zlatým orámováním. Zlatý byl i Sebastiánův prsten a pokud vidíme dobře, i detaily na obleku disponují touto barvou. Na něm dominuje jemně zelená barva, která je pastvou pro oči. K tomu bílá košile s kravatou a je vymalováno. Jsme velmi rádi, že tento oblek nebyl zničen jistou nehodou s pyramidou ze šampusek. Těšíme se na Sebastiána příště, pravděpodobně opět v topkách.


 


Korunní princ Illéi, Adrian Schreave se stává jakousi samozřejmostí co se týče vrchních příček v našem módním pekle. Dnes nás okouzlil kombinací černé a bílé. Devět z deseti účastnic tvrdí, že bychom ho tu umístili i kdyby na sebe natáhl pytel od brambor, avšak v tom dominuje spíše socha jeho otce. Bílé sako se nám na Adrianovi velmi líbí, neboť je zvýrazněno černými liniemi, tudíž nepůsobí fádně a nudně. K tomu vybral černé manžetové knoflíčky s stříbrným okrajem a černého motýlka. Neodehrává se tu žádná divočina, prostě jednoduchá klasika, která nikdy nezklame. Jsme v očekávání, jaké barvy se dočkáme příště!


 


Na konec našich topek tu máme hlavní taneční hvězdu večera. Seth Grant je bodyguardem australské korunní princezny Madelaine Anderson. Než se vyválel na tanečním parketu, tak mu to vážně seklo! Dokonce tak, že zastínil i některé prince. Černý oblek mu totiž perfektně padl, díky precizně tvarovanému střihu. Vybral k tomu černé doplňky, které se skládaly z motýlka, manžetových knoflíčků, hodinek a bot. Možná je jeho outfit poněkud příliš černý, nicméně na pohřbení vlastní důstojnosti zcela dostačující. Australané se uvedli velice dobře a věříme, že v tom budou pokračovat i nadále! Seth se tak stává důkazem, že za jeden večer můžete zaujmout hned dvakrát.


 

Přešlapy



Italové jsou známí svým dobrým vkusem a elegancí. Ne tak Atlas Amadeo Mancini. Ten se evidentně rozhodl, že chce zbořit všechny stereotypy a jakékoliv podezření ohledně vytříbeného vkusu pohřbil hned, jak vešel do sálu. Oblek sám o sobě není až tak hrozný i když nejsme fanoušky světlounce fialové. Co nás však úplně položilo byly doplňky, které posunuly míru nevkusu na nový level. Hodinky nejspíš vyhrál Atlas někde v lunaparku, korálkový náramek asi vyštrachal z kinder vejce a boty? Netušíme. Takovou hrůzu nevýmýšlejí ani módní návrhaři ujíždějící na LSD. Je to strašlivé, ale máme snad ještě chuť mu zatleskat. Ujeté jméno, ujetý outfit. Doufáme, že také ujede někam daleko.


 


Andrew Nemesio García je znám jako bodyguard korunní princezny Spojeného Království. A my se ptáme, proč mu princezna Victorie maličko nepomůže. Na jednu stranu byste si možná řekli "nuda, nuda, šeď, šeď". Tmavě modrý oblek podobný tisícům jiným, k tomu černé kožené boty, černá kravata a černé hodinky. Co se na tom dá zkazit? Andrew nejspíš chtěl tu nudu také rozbít a tak se rozvášnil s doplňky. Stříbrný náramek nad hodinkami bychom přehlédli, ale výrazné prsteny, doslova na každém prstu jeden, to už je jiná káva. Přemýšlíme co ho k tomu vedlo. Možná to má být nenápadná varianta boxeru. Jaká škoda, že na prstenech nejsou nějaká písmenka! Toto prosím už příště ne.


 


Stephanie Fern Beaumont nezačala úplně špatně. Výsřih tmavě zelených šatů je vcelku decentní a šaty mají zajímavý asymetrický prvek na levém rameni. Zbytek však působí poněkud zmateně, jako by se lady nedokázala rozhodnout, čeho chce vlastně dosáhnout. Provokativní rozparek nás občas stresoval. Co kdybychom zjistili, že Stephanie není přiznivkyní spodního prádla? Bílé střevíčky se zjevně snažila sladit s nehty, avšak proč zvolila naprosto jiný odstín zelené, než je na šatech, to je nám záhadou. Bílé květinky ve vlasech jsou vhodné spíš pro nevěstu, takže se ptáme, zda chtěla Adriana svést svým rozparkem, nebo si hrát na nevinnou. Příště snad lady Stephanie outfit lépe doladí, stačilo málo a mohla být v topech.


 


Lady Bianca Emma Miller si zamilovala fialovou barvu. Škoda, že nemohla tančit s Atlasem, neboť takové fialové tornádo by bylo rozhodně zážitkem. Podobný případ jako u lady Stephanie. Tady nám sice ladí boty, nehty i šaty, ale to je tak celé. Výstřih překročil hranici, které říkáme - nechat prostor pro fantazii. Bianca měla vkusné šperky a pěkný účes. Nevíme proč tedy tak odflákla líčení. Rozmatlané stíny nikomu na kráse nepřidají. Tudíž více látky, zapracovat na detailech, neboť ty dotváří celek a bude to dobré! Nebo třeba ne?


 

A to je pro dnešek vše. Přejeme vám krásný den a těšíme se na příště! Illéa zpravodaj



 

Poznámka pod čarou. Doufáme, že jsme nikoho neurazili. Módní okénko je tu proto, abychom se pobavili a trochu inspirovali. Do budoucna vás poprosím, nevymýšlejte žádné zběsilé tvary pro vaše koláže. Nepoužívejte výrazné pozadí a neklaďte na něj fotky způsobem, jako by vám náhodou upadly. Méně je někdy více. Také čtverce, ve kterých je pouze barva nám nic moc neřeknou a pro koláž jsou zbytečné. Snažte se využít každý prostor něčím, co je součástí outfitu. Žádné západy slunce, výhledy na moře, zvířátka, ani tlusté rámečky. Také dbejte na to, aby použité fotky nebyly rozmazané. Děkujeme.


V případě nejasností si můžete naše tipy, jak vytvořit koláž, která má největší potenciál pro dobré hodnocení. Projděte si také pravidla našeho Dress Codu. Samozřejmě nás můžete kontaktovat i přímo přes DM. Nekoušeme a rádi poradíme :)

57 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

  © Selection RPG : Válka Růží

Je zakázáno kopírovat jakékoliv texty, obrázky, koláže a design webových stránek. Jedná se o majetek Selection RPG. 

bottom of page