top of page

Módní Peklo - Pool Party u vnitřního bazénu

Zdravíme všechny naše věrné čtenáře! Jistě jste nedočkaví, co kdo zase předvedl za zhůvěřilosti a jaká nejtemnější zákoutí svého šatníku někteří jedinci byli schopni provětrat. Dress code byl velice volný. Denní oblečení a k tomu alespoň trochu ladící plavky. Barvičky, ve kterých byla celá akce sladěná byly spíš dobrovolné, tudíž kdo se chtěl odlišit, klidně mohl. Taky si říkáte, co se dá proboha zkazit na plavkách? No, nemějte strach, největším nepřítelem dobrého vkusu, je přece fantazie a touha být originální. Módní poradci, i komorné a komorníci se jen chytají za hlavu. Ale abychom vás hned neuzemnili, začneme tím lepším!


Topy v dámské kategorii




Nella Alva Järvinen, finská princezna a módní ikona nás doslova uhranula. Vytvořila romantický outfit a jeden by skoro netipoval, že to tato krásná dívka umí se sekerou. Co musíme vypíchnout je zajímavý dekorační prvek, kterým jsou mašle na plavkách. Jedná se o originální střih, který jsme jinak u bazénu nezahlédli. Nádherné bylo i líčení a úprava nehtů. Vše má totiž jemný shimmer, takže díky tomu a totožnému odstínu barvy vytváří dokonale harmonický celek. Bílé šaty krásně ladí s nehty i botama a jsou krásnou připomínkou léta, které se neodvratně blíží. Smekáme princezno!


 



Je pro nás milým překvapením, že i dívky ze Selekce vědí, jak se vhodně obléknout. Lady Candance Billie Rokesby je v kategorii topek pravidelnou návštěvnicí. Marně hledáme co vytknout, protože vše perfektně ladí. Hnědé tóny v kombinaci s bílými prvky vypadají zkrátka skvěle. Candance zvolila také praktický účes, který se nezničí ani při plavání. Jsme nadšení z precizního líčení a vtipně tónovaných nehtů. Šperky nijak nestrhávají pozornost, jen hezky doplňují výsledný dojem. Šaty krásně zvýrazňují štíhlý pas a plavky dokazují, že v jednoduchosti je síla. Jedním slovem, dokonalost!


 



Lady Nina Elton je u nás naprostou stálicí. A my se tomu nikterak nedivíme, protože takhle zrzovláska ví, co si má na sebe obléct aby dokázala patřičně zaujmout. Šedomodrá barva kterou tentokrát zvolila dokonale ladila k její světlé platí a rezavým vlasům. Celý outfit na nás půsůbil uceleným dojem, a my máme radost, že někdo dokázal pochopit, jaké barvy komu dokáží sednout. Oceňujeme i výběr plavek se zajímavým střihem který nás zaujal. Jedna kolegyně dokonce prohlásila, že Lady Nina je jí módním vzorem, takže tleskáme a těšíme se na to, co na Lady uvidíme příště.


 

Topy v pánské kategorii




Mezi pány na pool party zazářil korunní princ z Německa - Erich Webber. Jsme rádi, že i když je kolem něj mnoho kontroverze, tak v případě Módního Pekla si drží stále svou laťku. Otázkou je, na jak dlouho. Musíme ocenit, že se rozhodl vyhnout doporučeným barvám a zvolil místo toho šedou. Ta může být nudná, nebo naopak velmi elegantní. Jednobarevná košile byla skvělou volbou k proužkům na plavkách. Naprosto stačil jeden stříbrný náramek, není třeba ze sebe dělat věšák na šperky, tím spíš když plánujete být v pohybu. Pánové, zde si berte příklad!


 



Dalším, kdo nás naprosto ohromil je jak jinak Ital. Konkrétně italský diplomat Diego Marchetti, jemuž posíláme přání upřímné soustrasti a gratulaci k pevným nervům. Bílá a modrá? Záruka toho, že nevyrobíte žádnou divočinu. Líbí se nám nápaditý vzor na košili a ombré efekt na plavkách. Věříme, že hodinky byly vodotěsné, pokud ne, pošleme náhradní. Stříbrnou barvu Diego dodržel nejen na hodinkách, ale také u přívesku a brýlích. Bílé tenisky patří mezi tu nejlépe vypadající možnost, kterou si můžete pro méně formální outfit zvolit. Drahý Diego, prosím, dejte pár dobrých rad... vy víte komu!


 



Další jižan, který se rozhodl urvat místo v našich topkách není nikdo jiný než starý známý korunní princ ze Španělska. Sebastián Felipe Valverde. A my se nedivíme, když chcete dovádět s Italkama, nemáte jinou možnost, než se sakra snažit. Možná byste si řekli, zda to s tou černou nepřehnal. Docela zajímavý kontrast k jinak kýčovité růžovotyrkysové výzdobě v okolí. Možná právě proto vyniknul v černé polo košili s bílým lemováním. Chválíme výběr náramku, který výsledný outfit trochu ozvláštní a přitom není "too much". Ani pánové se nemusí doplňků bát. Děkujeme princi za cennou inspiraci!


 

Přešlapy




Takže první pecička je jistý Aidan Molinari. Zjistili jsme, že se jedná o trenéra sebeobrany a dokonce i terapeuta se štěňaty. Teda terapii bychom po shlédnutí tohoto výtvoru rozhodně potřebovali, ale představa, že přijde vymóděný v podobném stylu nám způsobuje pre-traumatický syndrom. Modré botky, k tomu plavky v jakési pofidérní vyblinkané barvě se zeleno oranžovýma piraňama a černobílá košile, ta už to fakt nezachránila. Co má prosím pěkně ladit k čemu? Co Aidana k tomuhle motivovalo? Nejspíš potřebuje nějaké nové pacienty a proto všechny v okolí týrá svým mundůrem. Logické vysvětlení. Jediné možné.


 



Musíme uznat, že Lady Luisa Diana Bishop se pozvolna zlepšuje. Vybrala si krásné plavky. Zbytek bohužel dodrbala jak to jen šlo. Šátek na hlavě nám připomíná jednu z palácových uklízeček. Gertruda se tuším jmenuje. Červené nehty, boty a rtěnka by k plavkám vůbec nebyly špatnou volbou, pokud by všechno nemělo odlišný odstín. Měl tohle být pokus o retro styl? Proč k tomu tedy je jakási podivná etno kabelka, sukně a dřevěné naušnice? Samé otázky! Možná by příště měla svůj umělecký záměr konzultovat s někým zkušenějším. Ale aspoň nám nevypálila oči tak jako další hříšník.


 



Ano! Ano! Ano! Je to zase on! Naší redakce šampion! Bodyguard italské korunní princezny. Atlas Amadeo Mancini. Angelica je jistě v bezpečí, neboť k někomu, kdo se oblíká jak totální úchylák se jen tak někdo nepřiblíží. Podezíráme ho, že si udělal dress up párty s Aidanem. Příšerné žabky v odporně zeleném odstínu, které nejspíš vyloudil někde u Vietnamců, modré plavky s infantilním vzorem.. plchů? A k tomu zase černobílá košile, aby to přece s barvičkama nepřehnal! Tak dělá si z nás srandu? Nebo to myslí vážně? Dejte nám někdo od tohohle člověka dovolenou!


 

Tak co na to říkáte? V čem chodíte k bazénu vy? Není to asi o moc jiné, že? Příště se můžeme těšit na plesové outfity. To přece musí dopadnout o poznání lépe ne? Ne. My víme že ne. Takže přejeme hezký den a příště nashledanou!


Redakce Módního Pekla


 

Poznámka pod čarou. Doufáme, že jsme nikoho neurazili. Módní okénko je tu proto, abychom se pobavili a trochu inspirovali. Do budoucna vás poprosím, nevymýšlejte žádné zběsilé tvary pro vaše koláže. Nepoužívejte výrazné pozadí a neklaďte na něj fotky způsobem, jako by vám náhodou upadly. Méně je někdy více. Také čtverce, ve kterých je pouze barva nám nic moc neřeknou a pro koláž jsou zbytečné. Snažte se využít každý prostor něčím, co je součástí outfitu. Žádné západy slunce, výhledy na moře, zvířátka, ani tlusté rámečky. Také dbejte na to, aby použité fotky nebyly rozmazané. Děkujeme.


V případě nejasností si můžete naše tipy, jak vytvořit koláž, která má největší potenciál pro dobré hodnocení. Projděte si také pravidla našeho Dress Codu. Samozřejmě nás můžete kontaktovat i přímo přes DM. Nekoušeme a rádi poradíme :)

30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page