top of page

Módní Peklo - Ples na téma "Jaro"

Ahoj vážení a milí čtenáři našeho módního okénka! Jak se dalo čekat, tato akce byla ve znamení kytiček. Jaro je ve vzduchu, což jsme pocítili nejenom díky milostným trojúhelníkům, ale také díky rozkošným outfitům, byť se někteří opravdu utrhli ze řetězu. Co naděláme, alespoň se můžeme zasmát. Tradičně však začneme tím pozitivním, aby vám mozek nevystřelil do vesmíru, sotva jste otevřeli úvod našeho článku. Tak jdeme na to.


Topy v dámské kategorii




Arlette Maria Castro zaujala nejen svým outfitem. Zjistili jsme totiž, že se umí rvát. Než si šaty trochu pomačkala, rozhodně patřila mezi nejzářivější hvězdy večera. Vybrala si krásný odstín žluté a korzet i sukni měla posetou kvítky. Vypadala jako víla a všimněte si, že si vyhrála s detaily. Droboučkými kvítky ozdobila i své nehty a zlaté třpytky, které házely zajímavé odlesky na jejích víčkách sladila s barvou svých střevíčků. Kytičkových šatů jsme na akci viděli mnoho, ale právě zajímavá volba barvy a cit pro detail v podání Arlette byly tím, co jí zajistilo příčku v topkách. Krásná práce princezno.


 


Zdá se, že Italové, především tedy členové královské rodiny mají smysl pro módu. Korunní princezna Angelica Napolitano je známá tím, že její outfity dávají vždy smysl. Jinak tomu nebylo i teď. Zvolené černé šaty s květinovým vzorem nás přímo ohromil. Ať už barvou, a nebo střihem. Sice bychom si dokázali na jarní ples ples představit něco trochu barevnějšího, ale doplňky které princezna zvolila, tak na nás udělaly dojem. Kombinace modré a černé barvy je vždy sázkou na jistotu. Princezně tleskáme, protože se dokázala odlišit. Její módní vkus je obdivující a nejedna žena by se měla princeznou inspirovat.


 


Australané o sobě dávají vědět nejen díky trapasům a lásce ke všemu jedovatému. Madelaine Aurora Anderson je již vyhlášenou módní ikonou. Napřed jsme měli drobné podezření, že se domluvila na párovém outfitu s Gideonem, ale ti dva spolu netančili. V dnešní době už nikoho nepohorší pánové v šatech a už vůbec ne dáma v kalhotovém kostýmu. Madelaine vybrala nádhernou pudrově růžovou barvu jako základ a doplnila ji zlatými detaily, které vidíme na nehtech a také u šperků. Největší ozdobou však byly její vlasy. Gratulujeme, další outfit, který naprosto vyniká a boží hranice!


 

Topy v pánské kategorii




Adrian Schreave je nejen korunní princ ale také módní ikona. Cit pro volbu oblečení jistě nezdědil po svém lehce kontroverzním otci, spíše bychom to viděli na jeho prababičku Miru. Když se řekne jaro, neodmyslitelně k němu patří zelená barva. Adrian vybral tmavší a tlumenější odstín, který mu neuvěřitelně sedl. K němu se hodily doplňky v černé barvě a bílá košile. Hezkým detailem je také brož se zelenou růží. Zkrátka a dobře jsme byli okouzleni a litujeme dívky ze Selekce, které mají oči jen pro něj. Konkurence je stále velká a Adrian by byl hot i mnohem hůře oblečený.


 


Kdyby Victor White tančil stejně dobře jako se oblékal, bylo by to vážně skvělé. Musíme ale uznat, že tenhle nadějný strážce má módu vážně v malíčku. Kráčí v šlépějích svého otce, a my Victorovi tleskáme, protože ho hodnitíme jako jednoho z nejlépe oblékaných mužů v paláci. Zvolit krémový oblek s hnědými doplňkami je za nás naprosto geniální počin, protože tyhle dvě barvy k sobě bezesporu sedí jako prdel na hrnec. Musíme zmínit i zajímavý vzor na kravatě, protože dodává celému outfitu na zajímavosti. Dámy a pánové, máme tady módní ikonu.


 


Seth Grant je někým, koho vám také nemusíme sáhodlouze představovat. Tentokrát se raději vykašlal na taneční kreace, což měl udělat i ctěný Victor. Tenhle Australan si vždy umí vybrat zajímavé barevné kombinace. Smaragdově zelený oblek doplnil hořčicově žlutou kravatou, což byla originální volba, kterou jsme jinak na jarním plese neměli možnost zahlédnout. V podobném odstínu sehnal dokonce i obuv a zlatý kvítek zapíchnutý na klopě byl posledním milým detailem, díky kterému můžeme říct, že Seth všechno vyladil do puntíku. Jak vidíte, barev se nemusíte bát, Děkujeme Sethe za inspiraci!


 

Přešlapy




Když viděla svého bodyguarda korunní princezna Itálie Angelica, začala se smát. My jsme začali plakat a bušit hlavou do stěny. Měl to být nepodařený pokus o sladění outfitů? Atlas Amadeo Mancini má tak blbé jméno, že jeho outfity jsou automaticky o padesát procent horší. Ale tímhle se překonal. Nevypadal jako rozkvetlá zahrada, ani jako louka, vypadal jako když se vyválel v hnoji a poté zvandalizoval záhonky v královských zahradách. Vzdáváme to! Tady už je škoda slov! Jedinou naší nadějí je, že pokud bude téma plesu například oheň, přežene to i v tomhle případě!


 


Velice se nám líbil nápad s párovým outfitem. Ale zatímco Lady Candance své šaty doplnila naprosto dokonale a vkusně, Lady Lilibeth Amalia Ballard to tak trochu netrefila. Šaty jsou s geometrickým vzorem v tmavě modré a stříbrné. Proč si vybrala naprosto jiný odstín modré barvy v případě nehtů? To samé boty, volili bychom nějaké méně výrazné, to znamená jednoduchý tvar, který se netluče s rovnými liniemi na šatech. Tohle je zkrátka každý pes, jiná ves, jediné co ladilo bylo líčení, které k šatům sedělo. Bohužel zbytek to totálně zazdil. Zapracujte na detailech Lady Lilibeth a můžete být v topkách.


 



Italové nás buď naprosto okouzlí a nebo šokují. Nevíme co se stalo, nejspíš se Layla Vittoria Accardi rozhodla nenechat svého kolegu Atlase ve štychu. Šaty nám přišly zajímavé a vcelku vystihující tématiku plesu. Tmavě modrá barva a lístkové vyšívání by se dalo dobře kombinovat. Avšak nehty měla bodyguardka v tmavě zelené, boty si vzala černé a líčení zase v hnědých tónech s výraznou rudou rtěnkou. Pravděpodobně se oblékala potmě a na poslední chvíli a tak na sebe navěsila první, co jí padlo pod ruku. Je snad její roztržitost způsobená zamilovaností? Snad se zadaří příště, až láska pomine!


 

A to je pro dnešek vše. Přejeme vám krásný den a těšíme se na příště! Illéa zpravodaj


 

Poznámka pod čarou. Doufáme, že jsme nikoho neurazili. Módní okénko je tu proto, abychom se pobavili a trochu inspirovali. Do budoucna vás poprosím, nevymýšlejte žádné zběsilé tvary pro vaše koláže. Nepoužívejte výrazné pozadí a neklaďte na něj fotky způsobem, jako by vám náhodou upadly. Méně je někdy více. Také čtverce, ve kterých je pouze barva nám nic moc neřeknou a pro koláž jsou zbytečné. Snažte se využít každý prostor něčím, co je součástí outfitu. Žádné západy slunce, výhledy na moře, zvířátka, ani tlusté rámečky. Také dbejte na to, aby použité fotky nebyly rozmazané. Děkujeme.


V případě nejasností si můžete naše tipy, jak vytvořit koláž, která má největší potenciál pro dobré hodnocení. Projděte si také pravidla našeho Dress Codu. Samozřejmě nás můžete kontaktovat i přímo přes DM. Nekoušeme a rádi poradíme :)

26 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page