top of page

Módní Peklo - Ples na téma "Tajemství"

Vážení a milí čtenáři, tak jste se konečně dočkali! Minule se dražily obrazy a umění, tentokrát se přešlo už na tvrdší ligu a to v podobě polibků a pár facek. Kromě této komedie nás však palác dokázal i velmi příjemně překvapit. Naše hodnocení si nejspíše mnoho obyvatel paláce vzalo k srdci a zapracovalo na svém zlepšení, jelikož jim módní kriminál už bouchal na dvířka. Kromě několika skvostných krás, ze kterých náš kritik padal na prdel jsme ale viděli i pár skandálů, po kterých zpravodajský tým začal hromadně sepisovat své poslední vůle. Zbývá už jen něco dobrého, skleničku šampaňského pokud možno bez vedlejších účinků a my jdeme na to!


Topy v dámské kategorii




Z první slečny, která nás svým vybraným vkusem zaujala, byli kritici zase po dlouhé době rudí jako spařený prase. Princezna Azura Rosario Valverde by svým zvoleným outfitem zajisté rozpálila i nehořlavou bundu. Dívka je všeobecně vnímána jako jedna z nejroztomilejších tváří mezi zahraničními hosty. Vínový odstín z ní však udělal dámu, se kterou by kde kdo příliš neváhal skočit za růžový keř. Do vínové ladila celý svůj outfit včetně make-upu a lesklé rtěnky, která tak zvýraznila její rty. Vysoký culík dokonale pasoval k celkovému dojmu a připoutal tak pozornost diváka na holá ramena. Za pochvalu stojí i zvolené šperky, které díky bílým kamínkům dokonale pasovaly i ke zvolené škrabošce.

 


Angelice Napolitano téma očividně sedlo jako ponožky tety Bětky. Kontroverzní Italka nás opět naprosto ohromila svým módním umem. Volbou černých šatů s rozparkem vzhledem k tématu vůbec nešlápla vedle a navzdory více černým outfitům se jí podařilo nad ostatními vyniknout a stát se tak vůdcem smečky. Tvář princezně zdobila černá škraboška. Ta však nijak nepřekážela už tak dokonalému make-upu. Dívka neváhala do černé ladit i šperky, tentokráte jsme se mohli pokochat oválným tříbrem, což považujeme za Boží zjevení, jelikož stříbro jde Angelice k očím. Co stojí za obdiv, tak účes do vysokého drdolu, který zároveň není nijak uhlazený a vytváří tak neposedný kontrast.


 


Bylo by překvapující, kdyby se jedna ze svaté trojice nyní již bývalých účastnic neumístila v našem žebříčku největších objevů akce. Grace Bennet nás nikdy nezklame. Na plese se nám ukázala v tmavě zelených šatech bez ramínek a květinovými vzory, kterými se podobá lesním elfům. Jako se vrátit k babičce na chalupu, až nám z toho kolega vyměknul. Grace tentokrát zvolila převážně stříbro se smaragdovými kamínky. Ty ku příkladu v případě náušnic vynikly také díky ulízlejšímu drdolu, za který by se nemusela stydět ani Rapunzel po česacím maratonu. Makeup lady zvolila tentokrát tmavší, perfektně však barevně padl ke zvolené masce.


 

Topy v pánské kategorii




Victor White je v našich topkách už také velmi známá firma. Jak už je pro něj typické, i tentokrát se nám ukázal v zemitých barvách. Co si budeme, tenhle pohledný mladík to očividně neumí nejen se střelnými zbraněmi, ale také s výběrem a laděním svého outfitu, což je u muže v jeho postavení až netypicky atraktivní. Ostatně Grace o tom jistě může říct své. Strážce zvolil škrabošku, která nám zavání nádechem historie a odlesky starého brnění. Černé hodinky s koženým řemínkem už jen celý look doladily jako ladička kytaru. Módní ikona v pánské kategorii se pozná. Výborná práce!


 



Dalším pánem na holení je Diego Marchetti. Pohledný diplomat bohužel patří do té kategorie hostů, kterým se přehlídka Padesáti odstínů šedi příliš nevyplatila, my však za naši redakci můžeme říct, že z něj do kolen padá polovina naší kanceláře! Diego si tenkrát vyhrál s každičkým detailem ať už se bavíme o stříbrném prstenu, broži na šedém saku, nebo o ozdobném lemu košile. Velmi zajímavým prvkem je také volba jeho masky. Je sice poměrně obyčejná a nijak ozdobná. V jeho případě můžeme ale říct, že mu to na kráse a celkovém dojmu nikterak neubírá. Škraboška totiž nezakrývá klasicky obě oči, nýbrž jen jedno.

 



Patricio Zepeda bude nejspíše dalším objevem roku. Tenhle barman se totiž očividně také velmi vyzná a ví, co na nás platí. Rudá barmanovi pasuje jako kostička lega na bosou nohu. Dámy, tady nám to zavání pořádnou romantikou. Patricio patřil do té skupiny zúčastněných pánů, kteří se rozhodli pro ozdobnější vzhled škrabošky a v jeho případě můžeme jen zatleskat. Má sice velmi pěkné vzory, díky jednobarevné černé však celek nevypadá vůbec přeplácaně. Jako takovou třešničku na dortu musíme zmínit i perfektně ladící stříbrné hodinky, které perfektně sedí také ke koženému pasku.

 

Přešlapy




Angeliki Katerina Armenis se původem opravdu nezapře. Řecká princezna zdá se pro sebe chtěla uzmout z pozornosti, kterou teď dostávají jiné zahraniční rody a špatná reklama je přeci taky reklama. A tak se rozhodla na sebe hodit šílenou žlutou jako ze špatně naladěného televizoru. Nechce se nám věřit, že by se korunní rozhodla vynikat jako dáma ve fluorescenčním oblečení uprostřed pohřbu zcela dobrovolně. Na parketu byla jako klacek ve sklárně, absolutně se nehodily jak šaty, tak sladěné boty či poněkud levně působící škraboška. Snad jen účes můžeme princezně vychválit, nicméně to už je tady půlka redakce slepá.

 



Princezna Illeana Lăcrămioara Rosetti zjevně našla další pokus, jak se zase o kousek blíž přiblížit k mrtvolám, neboť to co předvedla byla hotová módní sebevražda. Princezna se nejspíše inspirovala Azurou, no bylo jí to platné asi jako veverce louskáček. My sice chválíme volbu šperků, místní klenotnictví díky nim možná nevyhlásí bankrot, nicméně přidat klaunský nos, tak se nám celkový look možná nejeví tolik jako naprosto přeplácané fiasko, ale spíše jako hodně dobrý pokus o vtip. O obrovském rozparku, jehož inspirace nejspíše vznikla po shlédnutí Pretty Women nemluvě. Očekáváme blízké zlepšení!


 



No a jelikož dámy mají přednost, posledním odsouzeným na několik let za zločiny proti lidskosti je švédský korunní princ Adrien Jens Hellberg. Bez trička nám tu i nejskeptičtější pánové pochybují o svých ženských preferencích. Tedy do doby, než se princ obleče jako stolička na nohy královny Alžběty. Princi Adriene, tohle nebyla maškarní, ačkoliv Vás to mohlo kvůli těm škraboškám jistě zmást. Ostatně u škrabošek můžeme zůstat. Je zvolená maska naschvál na čele tak prodloužená kvůli zvětšujícím se koutům, nebo jde o nějaký nový trend, o kterým nevíme? Co znamenaly ty pozlacené ozdobičky můžeme už jen spekulovat, nicméně doporučujeme změnit lokaci na karnevalovou sezónu v Benátkách.


 


A to je pro dnešek vše. Přejeme vám krásný den a těšíme se na příští přehlídku krás a ohavností! Vaše redakce Módního Pekla



 

Poznámka pod čarou. Doufáme, že jsme nikoho neurazili. Módní okénko je tu proto, abychom se pobavili a trochu inspirovali. Do budoucna vás poprosím, nevymýšlejte žádné zběsilé tvary pro vaše koláže. Nepoužívejte výrazné pozadí a neklaďte na něj fotky způsobem, jako by vám náhodou upadly. Méně je někdy více. Také čtverce, ve kterých je pouze barva nám nic moc neřeknou a pro koláž jsou zbytečné. Snažte se využít každý prostor něčím, co je součástí outfitu. Žádné západy slunce, výhledy na moře, zvířátka, ani tlusté rámečky. Také dbejte na to, aby použité fotky nebyly rozmazané. Děkujeme.


V případě nejasností si můžete naše tipy, jak vytvořit koláž, která má největší potenciál pro dobré hodnocení. Projděte si také pravidla našeho Dress Codu. Samozřejmě nás můžete kontaktovat i přímo přes DM. Nekoušeme a rádi poradíme :)

24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

  © Selection RPG : Válka Růží

Je zakázáno kopírovat jakékoliv texty, obrázky, koláže a design webových stránek. Jedná se o majetek Selection RPG. 

bottom of page