top of page

Módní Peklo - Odjezd do Angeles

Zdravíme naše věrné a milé čtenáře. Tak jsme tu opět a zatímco posledně jsme se radovali, jak se outfity vydařily a že nebylo téměř co komu vytknout, dnes si s nadšením mneme ruce. Slibná to úroda! Dívky ze Selekce vskutku zabodovaly. Věřte nám, že máme radost jak z těch vzorných, tak i z dam, které připomínaly spíš hastroše. Nebo snad bychom měli říct pracovnici v odvětví nejstaršího řemesla? Holt minisukně jsou asi v kurzu, pokud se snažíte klofnout prince! Tak jdeme na to.


Topy




Outfit Lady Niny Elton nás velmi mile překvapil. Už jsme si mysleli, že všechny dívky se rozhodly, že krátké sukně kde jim jde vidět do krku je ta správná volba, ale Lady Nina rozhodně vybočovala z řady, ale v tom dobrém slova smyslu. Krémová barva kterou zvolila dokonale ladila ke krásné rezavé hřívě. My musíme uznat, že tohle je opravdu velmi povedený outfit kterému nic nechybí ani nepřebývá. Hodinky a decentní nehty byly jen jakousi pomyslnou třešínkou na dortu, a my už se nemůžeme dočkat toho, co nám Lady ukáže příště, ale náš módní duch nám říká, že tahle zrzavá kráská má módu v malíčku.


 



Lady Grace Bennet je další krásnou dívkou s vhodným outfitem. Kombinace černé, zlaté a cihlové barvy k její barvě vlasů a pleti náramně sedla. Lady působila velmi sofistikovaně a my máme upřímnou radost z toho, že někdo dokázal sladit takhle tyhle tři barvy. Co všam musíme vyzdvihnout do popředí, tak je jemné líčení a elegantní doplňky v podobě náušnic a nadčasových hodinek. Těšíme se na to, čím dalším nás Lady Grace překvapí. Doufáme, že to budou pouze milá překvapení. A něco nám říká, že samotný korunní princ Adrian musí být nadšený, protože ne všechny dívky vypadají jako kdyby právě čekaly na svého zákazníka u dálnice.

 



Další outfit, který zaujal naše nekompromisní oko patřil lady Candance Billie Rokesby. Rozhodla se pro modrou barvu a zvolila jemný odstín, který jí velice slušel a dal vyniknout jejím nádherným modrým očím. Candance je jedna z mála, která se nebála obléct kalhotový kostým a vyplatilo se jí to. Vybočila z davu minisukní a svůj outfit doplnila jemným denním líčením a drobnými perličkovými naušnicemi. Líbil se nám i barevný vzor na nehtech, které trefily totožný odstín, jaký dominoval kalhotovému kostýmu a to samé platilo i pro boty a příruční zavazadlo. Lady měla vlasy stažené do zajímavě umotaného drdolu. Jediné, nad čím si lámeme hlavu je ten maličký medvídek. Image nevinné školačky?

 

Přešlapy




Když jsme spatřili lady Mallory Isleen Frenues, mysleli jsme, že místo na odjezd dívek ze Selekce, se díváme na slet čarodějnic. Rozcuchané vlasy, za které by se nemusela stydět ani baba Jaga a k tomu drápy jako stvořené na vyloupávání očí nevinných dětiček, které ježibaba sní k obědu. Když jsme překonali největší šok, všimli jsme si těch příšerných křusek, které měla Mall nechat raději na nějakém rockovém konzertě. Povšimněte si také krátké sukně, která se zdála lady nejspíš příliš usedlá a tak její vyzývavost ještě podpořila pořádným rozparkem. Hromada prstenů, je jen už rána z milosti, která této rebelské duši zajistila první příčku v módním pekle. Satanismus zjevně ještě nevymřel.


 



Bylo zde mnoho outfitů s nevkusnými minisukněmi, ale právě tak jako lady Mallory si zasloužila své místo díky příšernému rozparku, křuskám a rozcuchaným vlasům, lady Dahlia van de Pryor nás naprosto uzemnila diblíkovským outfitem, vhodným možná tak pro Dádu Patrasovou. Vysvětlil jí někdo, že se může stát manželkou budoucího krále a nikoliv dvorního šaška? Pekelná kombinace mentolově zelené a několika odstínů růžové nám doslova vypálila sítnice. Možná to bylo milosrdné, protože jsme pak přehlédli příšerné boty a ponožtičky, vhodné možná tak pro nějakou zapšklou starou pannu. Tohle se opravdu nepovedlo a doufáme, že funkcionář neuteče s hysterickým řevem někam do lesů. Tady si mákne chlapec!


 



Chaos, zmatek panika. Tohle se nám vybavilo při outfitu Lady Kamarie Talii Vega. Věděli jsme, že provincie Paloma je provincií barev a extravagance, ale nenapadlo nás, že nám Lady Kamaria předvede až takový cirkus. Naprosto nevhodné šperky které vypadají jako kdyby je ukradla nějaké kolotočářce byly na náš vkus opravdu příšerné. A to nemluvě ani o botách které se hodí spíše na divoká západ a zápasy býků. Jediné co můžeme vyzdvihnout, tak je decentní líčení, ale to je tak všechno. A viděli jste tu děsnou sukni? Ach bože, zavání nám to španělským kýčovitým krojem. Tohle se prostě nepovedlo, takže Lady doporučujeme pár lekci u našeho drahého funkcionáře Doriana Illéi. Snad téhle nebohé dívce pomůže.

 

A to je pro dnešek vše. Přejeme vám krásný den a doufáme, že nám zachováte přízeň i v budoucnu! A to navzdory tomu, že na některé dámy se opravdu nedalo koukat. Illéa zpravodaj

71 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação

  © Selection RPG : Válka Růží

Je zakázáno kopírovat jakékoliv texty, obrázky, koláže a design webových stránek. Jedná se o majetek Selection RPG. 

bottom of page