top of page

Módní Peklo - Hostina s královskou rodinou

Zdravíme naše vážené a milé čtenáře. Selekce vypukla a s ní samozřejmě i pravidelné pořádání akcí v paláci. Královská rodina se dala slyšet, že akce budou v tomto ročníku skutečně různorodé a tudíž se můžeme nejspíš těšit i na velice zajímavé outfity. Tentokrát začínáme hostinou s královskou rodinou. A věřte nebo ne, byli jsme mile překvapeni. Žádné tenké pásky místo sukní a výstřihy až k pupíku. Žádné příliš divoké kombinace vzorů a barev. Nikdo se tu na sebe nesnažil upozornit za každou cenu a my si tuhle přehlídku elegance vskutku uživali. Doufejme, že až dorazí do paláce holky ze Selekce, tak se nasmějeme trošku víc.


Topy v dámské kategorii



Finská princezna Nella Alva Järvinen a mimochodem také údajná snoubenka prince Mattea Rafaela Castra, je známá svou krásou a elegancí. Vkusný kostýmek se symbolem kohoutí stopy byl velice zdařilou volbou. Musíme princezně pochválit i neobvyklý navlněný cop a nenápadné kouřové líčení. Aby to nebylo tak fádní, vybrala si ke svému bílomodrému modelu boty zdobené jemnými perličkami, které krásně ladily s lesklým finišem nehtů. Už teď se těšíme, co nám tato inspirativní seveřanka předvede příště.

 


Na této akci se opravdu bylo čím kochat, ale zůstali jsme paf z outfitu korunní princezny z daleké Austrálie. Madelaine Aurora Anderson si vybrala šaty, které krásně zvýraznily její štíhlou postavu. Mají i zajímavý prvek s odhalenými zády, tudíž Madelaine byla takřka nepřehlédnutelná. Bílé barvě zůstala věrná i v případě bot a nehtů, nic extra přehnaného a přezdobeného. To vše doplnila jemnými stříbrnými šperky. S vlnitými vlasy a jemným růžovým líčením vypadala jako víla. Věříme, že v topkách se nevidíme naposledy!

 


Alejandra Rubio jakožto komorná prince Mattiase by měla mít módu v malíčku a to nám samozřejmě dokázala. Zůstáváme u bílé barvy, která byla na této akci velice populární. Alejandra si oblékla kalhotový kostýmek s asymetrickým rukávem. Díky vázání v pase tak krásně vynikla její štíhlá silueta. Výstřih je velice rafinový, tudíž odhaluje přiměřené množství kůže a nepůsobí vulgárně. Zajímavý a rozhodně ne nudný outfit doplnila bílými nehty a botama na podpatku v tělové barvě. Jedinou ozdobou byla Alejandrina navlněná hřívá krásných tmavě hnědých vlasů. Ne vždy musíte oslnit šperky.

 

Topy v pánské kategorii




Adrian Schreave samozřejmě nezklamal své věrné obdivovatele ani nás, přísné módní kritiky. Zvolil černý oblek jednoduchého střihu a aby to nepůsobilo dojmem, že drží kvůli Selekci smutek, zkombinoval jej s hnědými doplňky. Adrian je tak důkazem, že na nadčasové eleganci není nic špatného a abyste patřili mezi nejlépe oděné pány v paláci, nepotřebujete nic extravagantního. Korunního prince podezíráme, že by však vypadal k světu i v pytli od brambor. Což však nelze říct o soše jeho milovaného otce Valentina.

 


Zdá se, že i v Německu se muži umějí oblékat, protože korunní princ Erich Webber je toho důkazem. Skvěle zvolil kombinaci hnědé a černé barvy. Je to klasika kterou nelze šlápnout vedle. Oceňujeme, že princ se dokázal trefit do jednoho odstínů hnědé, takže celý outfit působí uceleně a sofistikovaně. Skvělým doplňkem pak byly vkusné hodinky spolu s manžetovým knoflíčkem vlka. Doufáme, že se princ ukáže i příště, protože jsme na něm mohli oči nechat. Dobrá práce!

 



A jako poslední, ale určitě ne naposledy se nám se svým úžasným stylem ukázal španělský korunní princ Sebastián Felipe Valverde. Ten se dnes rozhodl pro krapet volnější oděv, a tím pro nás také vystoupil z řady. Jeho světlejší oblek sice nedoprovází košile, ale za to k němu sladil podobně barevné triko, takže tím vlastně vše podtrhl do stejného tónu. Samozřejmě nesmíme zapomenout i na drobnosti jako jsou šperky. Korunní princ si na akci vzal možná pouze prstýnek a náhrdelník, ovšem opět nezapoměl na detail barev, a tak ke svému outfitu přidal i vkusné boty. Jsme rádi, že do paláce zavítala i taková móda, a doufáme, že nás španělský korunní princ ještě překvapí.

 


A to je pro dnešek vše. Přejeme vám krásný den a těšíme se na příště! Illéa zpravodaj

31 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

  © Selection RPG : Válka Růží

Je zakázáno kopírovat jakékoliv texty, obrázky, koláže a design webových stránek. Jedná se o majetek Selection RPG. 

bottom of page