top of page

Módní Peklo - Charitativní večírek v Angeles

Zdravíme vás, vážení a milí čtenáři! Tak jak už tradičně vám přinášíme možnost trochu nakouknout pod pokrývku palácové smetánky a podívat se tomu pořádně na kloub. Během akce v podobě charitativního večírku probíhající v jedné z restaurací Angeles, jsme zaznamenali několik módních skvostů hodných obdivu. Bohužel jak jste u obyvatel paláce a zahraničních hostů už zvyklí, i tentokrát se večer neobešel bez skandálních přešlapů a módních zločinů, ze kterých vás posadíme pěkně na prdel. Tak snad už jen si nalít sklenku vyhlášeného vína a přejeme příjemné počtení!


Topy v dámské kategorii



Naše známé svaté trio účastnic se v topkách objevuje již pravidelně a není pro nás žádným překvapením, že je i tentokrát můžeme jmenovat zářivými hvězdičkami večera. Grace Bennet svým zvoleným outfitem dokázala vykolejit kdejakého muže, že byl červený až za ušima jak spartakiádní trenky. Ostatně do takových odstínů se lady také ladila. Tyto krásné podzimní barvy dívce velmi sedly k pleti a jejím kaštanovým očím a naprosto v nich vynikla i v případě make-upu. Nehty byly jednoduché, dokonale však ladily ke rtům. Díky tmavým vlasům, které si dívka nechala uvázat do drdolu tak také ukázala odhalená záda, což působí velmi svůdným dojmem, ne však nijak nevhodným. Jako ozdobný šperk Grace zvolila pouze pozlacené kruhové náušnice. V tomhle případě však můžeme jednoduše souhlasit s tím, že více je někdy méně.

 



Ke Candance Billie Rokesby už zkrátka tyhle světlé odstíny sedí jako k Italům vykřičené hlasivky, což můžeme pozorovat už od jejího příjezdu do paláce. Tentokrát se nás blondýnka rozhodla okouzlit krémovými delšími šaty na ramínka a holými zády. Bílá zjevně patří mezi její oblíbené, neboť kromě bot s kamínky a třpytkami zvolila také bílé nehty s vkětinovými vzory a perlové náušnice, které perfektně doplnily celý její outfit. Make-up dívka zvolila velmi lehký. Tím záchytným bodem její tváře byla zejména matná hnědá rtěnka. Brýle jsou u lady poměrně překvapivou novinkou, jelikož s nimi byla na akcích viděna úplně poprvé. Ačkoliv to považujeme za obrovský risk, můžeme s jistotou prohlásit, že s tímto doplňkem Candance nešlápla nijak vedle a brýle skvěle podtrhly výsledný look.

 



Nina Elton je v našich hodnoceních od začátku Selekce korunního prince Adriana pečená, vařená. S každou další akcí sráží na kolena i ty největší módní kritiky v okolí a na poslední akci tomu nebylo jinak. Tentokrát se nám dívka předvedla v čistě bílých uplých šatech bez ramínek, ve kterých vynikly její křivky. Ani tato lady se nerozhodla svůj outfit zbytečně opatlat tunou zbytečných šperků, které by celku jen ubraly na jemném dojmu. Její krk totiž zdobil pouze malý perlový řetízek. Make-up byl sladěn do temnějšího odstínu, celý outfit tím však jen vyzdvihl, než aby tomu spíše ublížil. Chválíme taky barvu kabelky a boty na nízkém podpatku, jelikož se tak Nina stává důkazem, že si žena dokáže získat obdiv i bez toho, že se na vysokých jehlách do konce večera nezabije.


 

Topy v pánské kategorii




Ukazuje se, že Italové také moc dobře ví, jak nás zaujmout. A i když ne vždy v tom dobrém slova smyslu, italský diplomat Diego Marchetti je jasným důkazem toho, že se skutečně dá ukázat i v dobrém světle minimálně co se výběru outfitu týče. Mladý šarmantní muž se nás rozhodl zaujmout v šedočerném obleku s motýlkem, což jsme mu zbaštili i s navijákem. Motýlkem také nebylo co zkazit, obzvláště nás však zaujala bílá košile s detailními černými knoflíky. Obzvláště pak Diega chválíme za parádní volbu hodinek a černého koženého pásku, jelikož si těmito doplňky diplomat zajistil naprostou nefalšovanou dokonalost v našich očích, kterým neunikne jediná špatně zvolená drobnost.

 



Určitě nebude žádným překvapením, že se do našeho žebříčku nejlepších oděvů večera dostala i známá tvář nejrůznějších časopisů a v posledních týdnech i pozemku paláce. Gideon Illéa je nejhříšnějším snem mnoha dívek včetně některých členek našeho zpravodajství v okolí a troufáme si říct, že i ve světě. Nyní však politik dokázal, že umí i víc, než se jen krásně usmívat do fotoaparátu. Vzhledem ke zvolené barvě jsme si chvílemi mysleli, že se rozhodl sladit s lady Candance. V průběhu večera však vyšlo najevo, že šlo nejspíše o omyl. Neunikl nám ani zlatý řetízek a ikonické manžetové knoflíky v podobě červených růží, což je známým symbolem celého Gideonova rodu.


 


Obyčejný jednoduchý oblek a to ještě skrze pracovní dobu? Vlastně proč ne? Nikdy není na škodu vsadit na starou známou klasiku a toho si je James Montgomery, který při této příležitosti dohlížet na jednu z účastnic jako její osobní bodyguard, nejspíše moc dobře vědom. A po těch všech naprosto příšerných a nevkusných oufitech, co si byli i výše postavení schopni vzít na sebe, jsme nemohli jinak, než ho právoplatně umístit v našich topkách. Strážce se rozhodl pro čistě bílou košili s černým oblekem a kravatou. Look poté doplnil černými hodinkami a větším, stříbrným prstýnkem. Chválíme volbu slunečních brýlí, které skvěle ladily ke zbytku celého outfitu.


 

Přešlapy


A tady potěcha oka končí drazí čtenáři. Jako první nás šokovala Layla Vittoria Accardi. Zvolila fialovou barvu, která nám připomíná lilek. To není problém, lilek je docela fajn a je dokonce zdravý. Tady ale pozitiva končí. Oproti minulému outfitu vidíme zlepšení, avšak musíme bohužel konstatovat, že je to celé opět bez ladu a skladu. Stylově to k sobě moc nejde a zároveň je to trošku nuda. Pěkný účes, decentní líčení, nehty trošku odfláknuté, jehly, které se pohybují na hranici dobrého vkusu a možnosti pohybu a k tomu vcelku pěkné asymetrické šaty. Šperky vypadají jemně, ale zároveň to není nic zapamatovatelného. Holt příště čekáme víc. Ale nebojte se drazí čtenáři, ty správné pecky teprve přijdou.


 



Bailey Carla Steward. Kdo by ji neznal po té legendární bitce s princeznou Arlette? Málem jsme ji nepoznali a to nemyslíme právě v dobrém. Jedná se o charitativní akci. Tudíž outfit vhodný spíše na postávání u silnice a lov sexuálně deprimovaných incelů není tak docela ideální volba. Make up, který Bailey vytáhla by zase mohl mít úspěch u hysterických fanynek série Twilight. Posuďte sami. Rozparek tak proklatě vysoko, že se až divíme, že nevidíme barvu spodního prádla. Výstřih je pro změnu tak kriticky nacpaný, že se nám chce brečet a u toho křičet "dobrý den, kozy ven, já jsem galantní jelen". Tohleto prosím už ne. Už nikdy! Vysvětlete někdo Bailey, co to znamená "slušně" se obléknout.


 


Minule jsme tu měli Šmoulinku. Dneska jsme zjistili, že má dokonce ségru. Mallory Isleen Frenues nám vypálila zrak svojí modrou kreací. Šaty nejsou nic zázračného, ale postačily by. Jemný šperk na krku? V pořádku. Průser se odehrává v okamžiku, kdy se zaměříte na líčení. Mallory to poněkud přehnala s rozjasňovačem a leskla se jak vánoční ozdobička. Líčení nic moc, mohlo být udělané precizněji. Nad jehlama už jenom mávneme rukou, neboť nás zcela drtí kabelka, která připomíná cosi mezi zmuchlanou pláštěnkou a nepovedenou plastovou hračkou made in China. Dobří holubi se vracejí a příšerný vkus evidentně také. A to jsme doufali, že tohle strašidlo zmizí z veřejného života.


 



No a po Šmoulince dorazil také taťka šmoula! Jistě víte, že tyhle dvě hrdličky spolu nápadně vrkají. Aby taky ne. Evidentně si libují v modré barvě a špatném vkusu. Matteo Rafael Castro si oblékl jakýsi polyesterový župan, který si zastrkal do kalhot a okázalé šperky to už prostě nezachrání. Naopak. Vypadal jako kolotočář. Je to až neuvěřitelné, že princ může působit tak neupraveným dojmem. Ale víte jak to chodí. Pokud jste umělec, ledacos se vám promine. A my s radostí musíme dodat, že právo vypadat jako idiot, vám nemůže nikdo vzít. Dokonce ani redakce módního pekla.


 


Další, kdo nás skutečně zklamal byl sám král. Valentino Schreave. Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Jeho výsost král Valentino už v dobách, kdy byl pouhým účastníkem Selekce, dokázal dát módě pořádně na frak. Zelený oblek doplněný kravatou pofidérní barvy. Něco mezi prošlým špenátem a průjmem a to jsme slušní. Vzhledem k tomu, že spekuluje o tom, že holduje chlastu, tak nás nepřekvapuje ani parodie na účes. Asi akorát vstával z postele a tak si na hlavu kydnul trochu gelu, aby to vypadalo na umělecký záměr. Princ Matteo má zatraceně silnou konkurenci a to nemluvíme o malířském umu! Tleskáme, neboť Valentino si udržel naprosto nulový cit pro módu, styl a dobrý vkus navzdory svému společenskému postavení.


 


A přehlídku pohádkových bytostí zakončuje pták ohnivák. Je tak ohnivý, nebo ohnívá? Tuhle otázku raději necháme na fantazii těch otrlejších čtenářů Módního Pekla. Bill Kreutze dostává plusové bodíky za nápaditost a odvahu. Rádi bychom řekli, že oceňujeme pestrost a boření stereotypů. Jenže tohle se zkrátka brutálně nepovedlo. To jsou latexové holinky na podpatku? Proč? Řetěz okolo krku a okázalý prsten nás nutí klást si otázku, zda to má více okouzlit naši upíří dámu Bailey, nebo kolotočáře Mattea. Bill zkrátka nepobral, že v centru pozornosti měly být obrazy a že navzdory své profesi ze sebe nemusí dělat "umělecké dílo" za každou cenu. Tak snad se to vydaří příště! Móda přece není věda, buďte k nám milosrdní!


 

A jsme na konci! Gratulujeme každému, kdo měl sílu vůle dojít až na konec. Snad na vás tento díl nezanechal trvalé následky. V případě, že se cítíte jak po tripu, neříkejte, že jsme vás nevarovali. Přejeme brzké zotavení. Redakce Módního Pekla


 

Poznámka pod čarou. Doufáme, že jsme nikoho neurazili. Módní okénko je tu proto, abychom se pobavili a trochu inspirovali. Do budoucna vás poprosím, nevymýšlejte žádné zběsilé tvary pro vaše koláže. Nepoužívejte výrazné pozadí a neklaďte na něj fotky způsobem, jako by vám náhodou upadly. Méně je někdy více. Také čtverce, ve kterých je pouze barva nám nic moc neřeknou a pro koláž jsou zbytečné. Snažte se využít každý prostor něčím, co je součástí outfitu. Žádné západy slunce, výhledy na moře, zvířátka, ani tlusté rámečky. Také dbejte na to, aby použité fotky nebyly rozmazané. Děkujeme.


V případě nejasností si můžete naše tipy, jak vytvořit koláž, která má největší potenciál pro dobré hodnocení. Projděte si také pravidla našeho Dress Codu. Samozřejmě nás můžete kontaktovat i přímo přes DM. Nekoušeme a rádi poradíme :)

37 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione

  © Selection RPG : Válka Růží

Je zakázáno kopírovat jakékoliv texty, obrázky, koláže a design webových stránek. Jedná se o majetek Selection RPG. 

bottom of page