top of page

Malé hloupé příběhy

Přejeme krásný den našim věrným čtenárům. V paláci mají i stěny uši a to je dobře! Díky tomu vám přinášíme další informace o dění v sídle královské rodiny. Co říct na úvod? Inu jaro vlezlo monarchům na jejich primitivní mozečky a začala se uzavírat spojenectví, která budou nepochybně velice hluboká. Ale nebojte se, ksichty zahraničních zemí nejsou jediní, kteří podlehli touze po lásce či fyzickém kontaktu. Jdeme na to!


Jen málokomu uniklo, že německý princ Erich Webber a ruská princezna Alesya Romanov opustili jarní ples společně. Sice za poměrně podivných okolností, ale na to se historie neptá. Od ověřených zdrojů víme, že spolu propili celý večer a pak zalezli do stejného pokoje. Po cestě ale stihli zvandalizovat půlku paláce – poshazovali obrazy a zničili velkou, starou a jistě velmi drahou vázu! Nechali to všechno ležet po chodbách, jako by se nechumelilo! Očitý svědek vypověděl, že párkrát dokonce upadli i pod obraz opilí monarchové a řádně si nabili snobské čumáky. Pěkný trapas! Princezna následující ráno přebíhala do svého pokoje v princově černé košili. Alesyo, nemyslíte, že je na značkování teritoria příliš brzo? A Erichu, nejste Vy nějak hodně přelétavý? V redakci se nemůžeme shodnout na tom, jestli šlo jen o nezávazný flirt a jednu společně strávenou noc, nebo jestli se nám tu rýsuje potencionální ruskoněmecké spojenectví. To v dávné minulosti bylo lehce nestabilní. Uvidíme, necháme se překvapit!


Dorian Illéa je už v našich článcích ojetým vozidlem stejně jako funkce, které už nějaký ten pátek vykonává. Je znám pro svou diskrétnost, pečlivost a absolutní spolehlivost ve všem, co mu přijde pod ruku. V posledních týdnech se však objevují spekulace o tom, že u sebe v pracovně dělá na svém pracovním stolku více než papíry k vyřízení a práci funkcionáře si přebral po krapet svém. Ano, čtete dobře. Funkcionář si asi hledá novou partnerku a tak Adrianovi prachsprostě čmajznul Selekci. Ostatně v poslední době se zajímá o prince Adriana asi jako prase o diamanty v korytu. Samozřejmě chápeme, že trávit čas s dívkami je pro něj jaksi nevyhnutelné a patří to k jeho milým povinnostem. Nicméně o Selekci prince Adriana se zajímá dle našeho názoru nějak hodně. Dokonce navštívil Lady Ninu v nemocnici, zatímco tam ležela s poškozenou plící. Mimochodem podle ověřeného a zcela důvěryhodného zdroje daleko více zrzavou knihomolku zajímají polonazí strážci na pravidelných trénincích, než samotný korunní princ. Co se týče Doriana, ten zjevně u Niny neuspěl ani když byla v bezvědomí, a tak se setkal s dalšími dvěma účastnicemi, Lady Luisou a Lady Grace. S Luisou si vyjel na projížďku. Bůhví na kterém koni to nakonec Luisa seděla. Je možné, že mu na sličných účastnicích záleží víc než na princi? Doneslo se k nám, že nechal jedné lady poslat dárek, ale zdroj nebyl schopen zjistit, která to byla. Jestli to byla lež či nikoliv, to již nevíme.


Ale zjevně to nejsou jenom selekčnice, s kterými se náš drahý pan Illéa baví. Mezi jeho známosti patří i dámy jako slečna Layla V. Accardi z Italské delegace, či slečna Felicity Marlowe, palácová lékařka. U slečny Felicity je až s podivem jak rychle získala pozici lékařky, jen krátce po návratu ze služební cesty. Přes postel jde všechno líp, že jo. Že by měl náš funkcionář ojedinělý vkus, a kromě zakázaného ovoce v podobě selekčnic si hledá známost, jak v zahraničí, tak u nás? Co tím asi chce říct? To se snad brzy dozvíme.


V posledních dnech jste si povšimli podivné atmosféry, která zahalila celý zámek. Stali se značně podivné věci, které nás zarazily a rádi bychom jim přišli na kloub. Dost zaměstnanců paláce si stihlo povšimnout, že jim tam někdo chybí. A tím člověkem, který se postrádá je samotná osobní komorná prince Adriana - Anastazia Irwin. Co o ní víme je fakt, že si jí kdysi vzal pod ochranná křídla samotný zamručený funkcionář, pan Illéa. A ještě fakt, že měli románek s princem, který se musel kvůli nastávající Selekci, která je momentálně v docela plném proudu, skončit. Teda princ a Anastázie měli románek, ne princ a Dorian. I když tady člověk fakt už neví. Ale kam se teď Anastazia poděla? Teorií je dost.


Snažili jsme se od všech zjistit co nejvíce informací, které by nám mohli pomoci. Lidi ze služebnictva nám většinou řekli, že neví, ale že si všimli zármutku v očích prince a podržte se, i pana Doriana. Šlo jen o pouhé odloučení a mladá komorná se rozhodla, že půjde svou cestou a zkusí štěstí jinde? Zní to docela hezky a pohádkově a z celého srdce by jsme jí to přáli, ale o tomto faktu máme jisté pochyby..


Pokud by jste měli o této mladé dámě informace, budeme rádi za každou aktualitu, protože i bulvár může mít strach o lidi. Nemyslíme si, že to bude jen tak a s největší pravděpodobností nám uniklo něco co se snaží královská rodina opět zahrabat. Jakmile zjistíme více budeme Vás informovat. A předem děkujeme za jakékoliv aktuality související s touto situací.


S pohřešovanými nekončíme. Nedávno se prosáklo, že se pohřešuje jistý Lewis Evans. Že nevíte o koho se jedná? Byl to soukromý detektiv, pracující pro palác. Měl na starosti vše ohledně bezpečnosti a také vyšetřoval podezřelé aktivity, které by mohly souviset s Rebely. Ze začátku nikomu moc nechyběl. Ostatně měl být údajně na dovolené. Což je také docela vtipné tak krátce po začátku Selekce. Nicméně Lewis se nevrací a nevrací a my se tak ptáme, zda padl do spárů Rebelům, kterým šlápl na kuří oko, nebo je to celé mnohem zapeklitější. Možná ho na dovolené sežrali lidoužrouti. Nebo se ho zbavil sám princ Adrian potom co tak zpackal převoz selekčnic do Angeles? Palác se k této situaci odmítá jakkoliv vyjadřovat a tak věříme, že lidožrouti jsou v tom nevinně, stejně jako Rebelové.


Další hloupý a skoro dojemně tragický příběh se odehrává mezi jižany. A ne, tentokrát to není způsobené divokým menstruačním cyklem princezny Arlette Castro. Ta konečně pochopila, že Erich není na její výlevy zvědavý, hodila zdejšího zahradníka Jedediaha M. Weisse do friendzone, poté, co u ní trávil věčnost když ležela v nemocničním křídle se zápalem plic. Titul forever alone patří Angelice Napolitano. Ta se vesele tahala se španělským korunním princem. Jenže Sebastián Felipe Valverde vzal čáru zpět do své domoviny a milé Bravíčko... On nenapsal! Angelica tak nejspíš brečí doma do polštáře a do toho si nemá ani komu postěžovat, protože z tajných zdrojů víme, že se poštěkala se svou nejlepší kamarádkou Arlette. Ba co víc, ani její bratr Antonio Napolitano už to nemohl poslouchat a radši odjel zpátky do Itálie. Budeme však féroví. Jedna teorie zní, že jeho zhýčkané zažívání neuneslo Illéjskou stravu, což naznačuje i jeho přezdívka "Posralitano". Se to skvěle hodí na různé přesmyčky. Tak snad nebyl ještě Poblitaliano. Druhá teorie je, že zdrhá před náruživou řeckou princeznou Angeliki Katerinou Armenis, která mu už párkrát dělala společnost. Asi zjevně nepříliš žádanou. No a další teorie souvisí se sestrou prince Adriana. Sienna Schreave totiž měla s Antoniem také soukromé dostaveníčko. Bylo to těsně poté, co se zotavila z následků, které jí způsobila alergie na pyly. A podržte se, ten kretén jí na pokoj donesl kytku! Gratulujeme k titulu "Pitomec měsíce" a posíláme klíčenku a extra balení toaletního papíru! Pokus o atentát touto formou, je teda něco!


Vedle toho je šoustačka v kuchyni doslova neškodné škádleníčko. Že jo Victorie a Andrew?


Tak to jsou žhavé novinky z paláce. Kdybyste měli náhodou nějaké postřehy, nebo znáte nějaká tajemstvíčka, která by nám tuto odpornou mozaiku doplnila, ozvěte se! Dobří informátoři jsou u nás pokaždé štědře odměněni!


S přáním krásného dne


Redakce časopisu Illesk



 

Na článku se podílely Abyth, Kvena, Maddy a Annie. Tímto jim děkuji za pomoc, bez vás by tahle špína nevznikla! :D


28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page