top of page

Jarní ples - Lásky čas

Zdravíme naše milé čtenářky a čtenáře! Jak jistě víte, další snobská akcička, kde se lepšolidi naparují v krásných oblecích a luxusních róbách je za námi. Čekali jsme, že to bude trošku nuda, ale bohudík nás smetánka společnosti opět nezklamala. Jeden by myslel, že se poučili z minulých chyb, kdy se honosný ples změnil v jedno velké fiasko. Ale ne! Nebojte se drahouškové, oni jsou vážně neponaučitelní. Tudíž začneme starou dobrou klasikou a tou je taneční ruleta, neboli úvodní tance tří šťastných párů, které náhodně vylosoval komentátor celého večera.



Neskutečně nás pobavily výrazy vylosovaných ubožáků. První dvojicí byl rumunský princ Marko Kristjan Branislav Rozman a také naše stará známá bodyguardka italského prince Antonia, Layla Vittoria Accardi. Její zabijácký výraz si jistě pamatujete z prvního plesu, kdy musela tančit s funkcionářem. Tentokrát si co se nadšení a chuti do života příliš nepolepšila. Marko i Layla se tvářili, jako by se po nich nechtěl tanec, nýbrž obětovat koťátka Satanovi. Samotný tanec byl však v jejich podání naprosto famózní. Ještě zapracujte na úsměvech a bude to dobré!


Antonio Napolitano tančil s doteď pro nás neznámou dívkou Autumn Clarke, což je místní knihovnice, kdybyste to náhodou nevěděli. Je to nezvyklé, ale výjimečně se ostuda neodehrávala díky temperamentnímu Italovi, nýbrž se o tu pravou senzaci postarala až třetí dvojice. Z řad strážců byl vylosován Victor White a jeho taneční partnerkou byla Tamara Zixi Bruce. Učitelka tance. A to si zapamatujte! Měli jsme totiž pocit, že pokud jdete do rulety s někým, kdo tanec perfektně ovládá, jste zachráněni i v případě, že jste naprosté kopyto. Ze začátku to vypadalo tak nadějně. Zixi se marně pokoušela překecat moderátora, že se do žádné taneční rulety nepřihlásili, ale Victor ji nakonec donutil, aby s ním ten tanec podstoupila. Sebevědomí mu tedy nechybělo. Prvních pár minut tance bylo naprosto v pořádku, ale mladý strážce náhle začal předvádět hotový breakdance, který byl údajně způsoben vylitým pitím, které nějaké čuně nakydalo na podlahu. K tomu se ještě dostaneme, nebojte. Místo toho, aby to ustál, se zamotal do rozevláté sukně nebohé Zixi a poroučel se k spolu s ní k zemi. Chápeme, že Sethovy balící techniky Victor okoukal ze zahajovacího plesu, ale mohl přijít s něčím originálním? Mimochodem nejspíš víte, že Victor je synem bývalých účastníků Daniela a Alishy. Ti prošli Selekcí bez skandálu, ale nebojte, jistě něco ještě vyhrabeme. Tahle rodinka rozhodně není normální. Už jen fakt, že Victorova sestra byla vylosována působí podezřele. Děje se tu něco nekalého? Snaží se jen Victor odvést pozornost od nějakého většího průseru? Musíme zjistit!


Ta pravá paráda však vznikla jak jinak díky žhavé jižanské krvi. Německý korunní princ Erich Webber si užíval nevinný flirtík s ruskou korunní princeznou Alesyou Romanov. Pohodička, alkohol, nevinné pokukování, akorát že zapomněl na jednu důležitou skutečnost. Na plese byla přítomna i jeho přítelkyně, nebo snad už ex-přítelkyně Arlette Maria Castro. Portugalská princezna, se kterou kdysi randili a parádně to zpackali. Jak je to mezi nimi teď? V tom aby se prase vyznalo, jelikož se oba tahají s jinými. Arlette se zjevně vůbec nelíbilo, že není středem Erichova zájmu a tak nakráčela na scénu s nasupeným výrazem a proradnému Němci vrazila parádního facana. Nestačilo jí to a tak ho musela ještě polít limonádou. Nevíme jak to Erich dělá, ale prostě na každém plese musí být zlitý jak to prase. Zlitý i zlitý... Chápete.


Zatímco Erich rychle opustil velký sál (nutno dodat, že nenápadně zmizela i půvabná ruská korunní princezna) Arlette si řekla, že chce nášup. Byla v pořádné ráži a tak vyprovokovala bitku vskutku epickou. Nejsme si jistí, zda to udělala nachvál, nebo je tak nešikovná, ale jeden z nejlepších sladkých zákusků, který se na akci nacházel podlehl zkáze její rukou. Croquembouche. Tahle roztomilá pyramidka, kterou vidíte na obrázku. Nevíme co to je, jak se to dělá, ale díky jisté kuchařce víme, že s tím musela být strašná práce. Arlette si myslela, že vyvázne s omluvou a nevinným úsměvem poté co tuhle pracnou nádheru z opalovaného těsta pošle do věčných lovišť jedním prudkým pohybem své hamižné ruky. Jenže neunikla ostřížímu zraku naší vyhlášené kuchařky Bailey Carly Steward. Nevíme jak to napsat kulatně, prostě řvala jak na lesy a sypala jednu nadávku za druhou. Arlette jí zdatně sekundovala. Padly naprosto geniální výrazy jako například: zasraná reklama na darwinovku, magor bez špetky sebeovládání, malomocný debil, negramotná nána. Nezůstalo jen u slov a musíme dámy pochválit, že se pustily do bitky. Bailey dala Arlette pořádnou pěsťovku, načež si vjely do vlasů. Všechno to pozoroval také trenér sebeobrany, Aidan Molinari. Ten se rozhodl do rvačky přidat, dokud to byla pořádná prča! Jenže sotva došel, Bailey vyklidila pole, protože by to byl velice nerovný boj. A zubožená Arlette? O tu se postaral šlechetný zachránce. Nebyl jím nikdo jiný, než zahradník s nevalnou pověstí Jedediah Malachi Weiss. Ano, to je nejspíš ten maník, na kterého Erich tak strašlivě žárlí. Tipujeme, že na další akci nás čeká epický souboj Erich versus Jedediah. Připravte si popcorn, jdeme uzavírat sázky.


A nevěřili byste, kdo další se nám postaral o další menší potyčku. Tipovali byste, že to má na svědomí půvabná a zdánlivě křehká účastnice Stephanie Fern Beaumont? My také ne. Všimli jsme si totiž, že vedla rozhovor s nám doteď neznámým mladíkem. Vypadala vážně dopáleně a dokonce do něj párkrát strčila. Vyptávali jsme se, zda se jedná o dotěrného expřítele, ale nakonec jsme vyšťourali, že Stephanie má bratra. Ten pracuje v řadách strážců paláce. Tohle však nevypadalo na dojemné setkání a přátelskou konverzaci. Ethan Beaumont bude pěkné kvítko. Lidé, kteří zaslechli útržky rozhovorů (a nepřejí si být jmenováni) tvrdili, že v hádce šlo o jeho nulovou starost o sestru i zbytek rodiny. No představte si, že ten vykuk normálně utekl z domova a šel si do paláce hrát na vojáčky! Chudák Stephanie. Tak mladá a už zklamaná nulovým smyslem pro zodpovědnost ze strany svých nejbližších.


Neuvěřitelné se stává skutečným. Že toho bylo málo? Připravte se na zlatý hřeb večera! O ten se nepostaral nikdo jiný než nechvalně proslutlý Gideon Illéa. Jednalo se o nefalšované půlnoční překvapení. V královských zahradách totiž jakýsi vtipálek dal vystavit Gideonovu sochu, která je údajně tvořena přesně podle živé předlohy. A tak asi každému, kdo ji spatřil, vyvstala v hlavě závažná otázka. Je skutečně každý detail té sochy pravdivý? Včetně toho mikropenisu? Gideon se rozhodl trapné nejistotě učinit přítrž. Vzal si slovo a mikrofon, zařval, zda si opravdu všichni myslí, že je majitelem mikropenisu a poté si stáhl sukni. Ten splývavý kus hadru, co vyhrabal někde v sekáči, se ani jinak nazvat nedá. Někteří šťastlivci stihli odvrátit zrak, jiní si ponesou doživotní následky. Kdo si myslel, že plesy v paláci budou mít alespoň nějakou úroveň, ten se šeredně spletl. Gideon se vystavil na odiv takřka neúnosně dlouhou dobou. Totiž těžko hodnotit. Každá vteřina, kterou strávíte pohledem na cizí penis se zdá být nekonečná... Naštěstí pak popadl svou sukni a utíkal kamsi do zahrad. Po tomhle trapasu už nikdo nic nepil, nejedl a ani se netančilo. Smysl pro humor zkrátka zemřel v tomto okamžiku.


Tak co na to říkáte? Myslíte si, že další akce bude ještě horší? Dočkáme se dalšího nevyžádáné striptýzu? Bitky? Držkopádu? Zůstaňte nám věrní a nic vám neuteče!


Zdraví vás redakce časopisu Illesk.


27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page